Τα μεγάλα ραντεβού του Δεκέμβρη για τη Δημόσια Υγεία των Παριανών – Αντιπαριανών

ethelontismos

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (04|12|12) το απόγευμα η συγκέντρωση του Συντονιστικού Οργάνου Φορέων Πάρου. Πρόκειται για την επιτροπή από εκπρόσωπους φορέων του νησιού μας που εφέτος έχουν αρχίσει μία οργανωμένη προσπάθεια για τη διεκδίκηση βελτίωσης των υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας Πάρου.
Αποφασίστηκαν…
diafimisi_entipa_mikro_1…τα επόμενα βήματα για την προσπάθεια, δεδομένου ότι το «Συντονιστικό» έχει πραγματοποιήσει ήδη συγκεντρώσεις ενημέρωσης σε όλα τα χωριά της Πάρου.
Έτσι, την Παρασκευή 7|12, στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Αρχιλόχου η εκδήλωση ενημέρωσης για την υπόθεση του Κ.Υ στην Παροικιά, αφού είναι η μόνη εκδήλωση που δεν έχει γίνει ακόμα.
Στις 14|12 Παρασκευή, 11:00, μπροστά από το Κέντρο Υγείας θα πραγματοποιηθεί μεγάλη πανπαριανή συγκέντρωση προκειμένου όλοι οι κάτοικοι της Πάρου να ενημερωθούν άμεσα για τις εξελίξεις επάνω στο θέμα, για τα επόμενα βήματα, αλλά και για να υπογράψουν όλοι τα υπομνήματα με αιτήματα προς την κυβέρνηση. Τα αιτήματα αυτά υπογεγραμμένα από όσους κατοίκους παραπάνω γίνεται, θα τα μεταφέρει επιτροπή Παριανών στην Κυβέρνηση στις 17|12 με ειδικό ταξίδι που θα γίνει στην Αθήνα.  Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Πάρου, καθώς και κληρικός εκπρόσωπος της τοπικής εκκλησίας.