Συγκέντρωση την Παρασκευή 7|12 στο Αρχίλοχο για το Κέντρο Υγείας

kentro_ygeias3

Από το Συντονιστικό Φορέων που δραστηριοποιείται για την προσπάθεια βελτίωσης του Κέντρου Υγείας δημοσιοποιήθηκε σήμερα ανακοίνωση. Έτσι:

diafimisi_entipa_mikro_1

«Την  Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 το απόγευμα στην Αίθουσα του Αρχίλοχου στην Παροικιά σε καλούμε να έλθεις στη συγκέντρωση – συζήτηση με θέμα: «Η τραγική κατάσταση του Κέντρου Υγείας Πάρου».

Η πρόσκληση αφορά τους εκπροσώπους φορέων και τους απλούς πολίτες της Παροικιάς. Θυμίζουμε ότι το Συντονιστικό ήδη έχει πραγματοποιήσει παρόμοιες συγκεντρώσεις σε όλα τα χωριά του νησιού ενημερώνοντας για τα μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Πάρου και τους κινδύνους που η κατάσταση του εγκυμονεί στην περίπτωση που χρειαστεί κάποιος τις υπηρεσίες υγείας.

Το Συντονιστικό στην ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Η συμμετοχή όλων των πολιτών είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε» εννοώντας ότι η Παριανή κοινωνία μπορεί να διεκδικήσει τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που χρειάζονται για να λειτουργεί με μία ελάχιστη ασφάλεια η δημόσια μονάδα υγείας του νησιού μας.