Απαγορευτικό απόπλου 3|12|12

kima_kakokairia

Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω ενίσχυσης των ανέμων σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, που κατά τόπους φθάνουν τα 8 μποφόρ και στο Ιόνιο τα 9. Επίσης, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό και στις τοπικές γραμμές Πειραιάς-Παλούκια και Πειραιάς-Σελήνια. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, κλειστό…

diafimisi_entipa_mikro_1
…παραμένει το Ρίο-Αντίρριο και οι γραμμές Κυλλήνη- Κεφαλονιά και Κυλλήνη- Ζάκυνθος. Από την Πάτρα δεν εκτελέστηκε το απογευματινό δρομολόγιο για Σάμη-Ιθάκη με το πλοίο «Ανδρέας Κάλβος». Τέλος, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια στη γραμμή Ηγουμενίτσα -Λευκίμμη, ενώ μόνο με πλοία κλειστού τύπου γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα.

Για την Πάρο

Δεν εκτελέστηκε λόγω του απαγορευτικού απόπλου το σημερινό, απογευματινό δρομολόγιο της Blue Star από Πειραιά για Πάρο. Από την Πάρο για Πειραιά ωστόσο, έφυγε κανονικά το πλοίο της ίδιας εταιρείας σήμερα το απόγευμα.
Άρα, όσοι προγραμματίζουν ταξίδι για αύριο το πρωί, με προορισμό τον Πειραιά, θα πρέπει να αναθεωρήσουν, αφού δεν θα υπάρχει πλοίο.

Για την Αντίπαρο

Το τελευταίο δρομολόγιο για την Αντίπαρο που εκτελέστηκε από Πούντα για Αντίπαρο ήταν το δρομολόγιο των 8:30.