Ινστρούχτορες του Ναξιώτη υπουργού Βρούτση οι άνθρωποι της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου;

(Πατήστε επάνω στη φωτό για να τη διαβάσετε)
Η επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου, όπως τη δημοσίευσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάρου. Από κάτω ο Εμπορικός Σύλλογος έχει δημοσιεύσει και ειρωνικό σχόλιο, όπως μπορεί να διαβάσει ο καθένας.

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει μεταξύ των υπαλλήλων της εφορίας Πάρου, αλλά και των συλλόγων και φορέων του νησιού που ασχολούνται με την προσπάθεια αποτροπής κατάργησης της Εφορίας Πάρου. Συγκεκριμένα, ο Εμπορικός Σύλλογος Πάρου ενημέρωσε ότι έχει στη διάθεση του επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου (τη δημοσίευσε κιόλας) με την οποία η Ένωση Ξενοδόχων εμφανίζεται να αποσύρεται από τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν κυρίως οι επαγγελματικοί σύλλογοι του νησιού μας για να αποτρέψουν την κατάργηση της ΔΟΥ Πάρου. Η αιτία της απόσυρσης εμφανίζεται να είναι η διαβεβαίωση του Ναξιώτη υπουργού εργασίας Γ. Βρούτση ότι δεν θα επηρεαστούν από την κατάργηση της ΔΟΥ Πάρου οι Παριανοί εργαζόμενοι σε αυτή και το ίδιο λέγουν ότι τους διαβεβαίωσε ότι θα γίνει και με το ΙΚΑ Πάρου και τους αντίστοιχους εργαζόμενους.

Αυτές τις διαβεβαιώσεις που λένε…

…ότι έχουν οι άνθρωποι της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου από τον υπουργό κ. Βρούτση, δεν τις προσκομίζουν εγγράφως, ούτε ο κ. Βρούτσης έχει κάνει σχετικές δηλώσεις πουθενά. Ωστόσο, ακόμα και αν είχε κάνει τέτοιες δηλώσεις, θα παρέμεναν «κενό γράμμα» σε σχέση με τον λόγο που οι φορείς της Πάρου έχουν κινητοποιηθεί για να αποτρέψουν την κατάργηση της ΔΥΟ Πάρου.
Διότι οι κινητοποιήσεις δεν πραγματοποιούνται με πρώτο αίτημα την διαφύλαξη της τύχης των υπαλλήλων, αλλά τη διαφύλαξη της λειτουργίας των υποδομών στο νησί μας με σκοπό την διατήρηση ποιότητας ζωής των κατοίκων και την δυνατότητα διατήρησης και ανάπτυξης της οικονομικής του δραστηριότητας.

Η Ένωση Ξενοδόχων με την συγκεκριμένη επιστολή εμφανίζεται σαν να έψαχνε αφορμή να αποσυρθεί από την προσπάθεια για την διατήρηση της Εφορίας Πάρου. Παρατηρητές από τον Εμπορικό Σύλλογο Πάρου (και όχι μόνο) αναφέρουν ότι βρήκε το χειρότερο επιχείρημα για να το κάνει, αφού εμφανίζεται να συμπεριφέρεται σαν τοπικό γραφείο του Ναξιώτη υπουργού της κυβέρνησης Γ. Βρούτση. Κυβέρνηση η οποία ευθύνεται για την αποξήλωση των υπηρεσιών της Πάρου.

Με λίγα λόγια, ένας αγώνας του συνόλου του νησιού της Πάρου, υπονομεύεται από τις κομματικές υποχρεώσεις των ανθρώπων ενός συλλόγου της Πάρου, δηλαδή της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου.
Το θέμα σίγουρα θα έχει συνέχεια.