ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανακοίνωση για έντονα καιρικά φαινόμενα από το Λιμεναρχείο Πάρου

Από το Λιμεναρχείο Πάρου δόθηκε πριν λίγα λεπτά το δελτίο που ακολουθεί προκειμένου να ενημερωθούν επαγγελματίες και πολίτες για έκτακτα, έντονα καιρικά φαινόμενα:

1. Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετικό έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στην ευρύτερη περιοχή μας, από αύριο Πέμπτη (29-11-2012), με κύρια χαρακτηριστικά τις έντονες βροχές και καταιγίδες, καθώς και τους ενισχυμένους νότιους ανέμους, η ένταση των οποίων θα φθάσει τα 8 και πρόσκαιρα τοπικά τα 9 ΜΠΟΦΟΡ.

2. Πρόσκαιρη ύφεση θα παρουσιάσει ο καιρός κατά τη διάρκεια της Παρασκευής 30-11-2012.

3. Κατόπιν αυτών, παρακαλούμε για τη λήψη κάθε ενδεδειγμένου και πρόσφορου μέτρου ασφαλούς αγκυροβολίας – πρόσδεσης όλων ανεξαιρέτως των σκαφών (αλιευτικών, αναψυχής, εμπορικών, ταχυπλόων, τουριστικών κ.λπ), που βρίσκονται στους λιμένες της Πάρου και της Αντιπάρου, ενώ, επίσης, για την αποφυγή τυχόν ατυχήματος, οι συμπολίτες μας παρακαλούνται να μην μεταβαίνουν, ασκόπως, στις λιμενικές εγκαταστάσεις και τους παραλιακούς, γενικά, χώρους.

4. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία μας και στο Λιμενικό Σταθμό Αντιπάρου, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου (τηλέφωνα επικοινωνίας : 2284021240 και 2284061485, αντίστοιχα).