Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: Στηρίζει την προσφυγή στο ΣτΕ αλλά…

Η παράταξη της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Πάρου με επικεφαλής τον Κ. Ροκονίδα, «Λαϊκή Συσπείρωση» σχετικά με την απόφαση για προσφυγή στη δικαιοσύνη των δήμων των νησιών στα οποία κλείνουν οι ΔΟΥ, δημοσιοποίησε την ανακοίνωση που ακολουθεί:

ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012.

Στηρίζουμε την πρόταση του Δήμου για προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας κατά των αποφάσεων και νομοθετημάτων που καταργούν τις ΔΟΥ στα νησιά μας. Η απόφαση αυτή της τριμερούς συγκυβέρνησης πλήττει εκατοντάδες εργαζόμενους που τους οδηγεί μακρυά από τα σπίτια τους, χιλιάδες νησιώτες που καλούνται να επωμιστούν την ταλαιπωρία και την οικονομική αφαίμαξη για την εξυπηρέτησή τους.

Είναι και αυτή αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν ανάμεσα στα μέτρα της προάσπισης της καπιταλιστικής κερδοφορίας από τη μια και της καταδίκης στην εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων. Στηρίζουμε την απόφαση αυτή γνωρίζοντας εκ των προτέρων τους δεσμούς εξάρτησης της Δικαιοσύνης από την πολιτική εξουσία και τις συνέπειες που είναι δυνατόν να έχουν αυτοί στην απόφασή της.

Καλούμε τον Παριανό λαό, να συνειδητοποιήσει ότι η βάρβαρη πολιτική των μνημονίων, δηλαδή της συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, της ΕΕ, της Ε.Κ.Τ. και του Δ.Ν.Τ. δεν θα νικηθεί τελικά με δικαστικές αποφάσεις, αλλά με την πάλη του λαού ενέντια σ’αυτή την πολιτική».

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΡΙΡΩΣΗ ΠΑΡΟΥ
9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012