Συναντήσεις δημάρχων με Στουρνάρα και κόμματα για την κατάργηση των ΔΟΥ | …και ο δήμαρχος Πάρου μαζί

«Οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν για τη μεταφορά των εφοριών
και ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων
κ. Θεοχάρης τους πρότεινε ως λύση την επικοινωνία με το… ipad!»

Από σχετικό δελτίο τύπου του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» πληροφορηθήκαμε ότι στις 1|11 η βουλευτής Δωδεκανήσου και υπεύθυνη του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ναυτιλίας, Μίκα Ιατρίδη, συναντήθηκε με τους δημάρχους Άνδρου, Λέσβου, Τήνου, Σαντορίνης και Πάρου, καθώς επίσης και με την πρόεδρο των εφοριακών των νομών Λέσβου και Χίου. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν…

…το θέμα της μεταφοράς των Δ.Ο.Υ από τα συγκεκριμένα νησιά, καθώς επίσης και η νησιωτική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, με συνέπεια χιλιάδες κάτοικοι των νησιών να επωμίζονται ένα ακόμη οικονομικό βάρος, καθώς πλέον οι πάσης φύσεως φορολογικές υπηρεσίες δεν θα παρέχονται στον τόπο τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δήμαρχοι των νησιών είχαν χθες 31|10|12 συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και τον Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος απευθυνόμενος προς τους δημάρχους είπε ότι «οι πολίτες για να επικοινωνούν με την εφορία θα πρέπει να έχουν… ipad!».
Από την πλευρά της η κ. Ιατρίδη εξέφρασε τη συμπαράστασή της στα δίκαια αιτήματα των δημάρχων και των φορέων και τόνισε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα αγωνιστούν μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο, προκειμένου να προστατευθεί η νησιωτικότητα την οποία η σημερινή κυβέρνηση αντισυνταγματικά διαλύει. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης, ο πολιτευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο νομό Κυκλάδων, Βασίλης Παρασκευαΐδης.