Έχε το νου σου το παιδί…υπάρχει ελπίδα | Η αλληλεγγύη που χρειάζεται

Μία συγκινητική ιστορία έδωσε στη δημοσιότητα ο σύλλογος γυναικών «Αρηίς». Κάτι που συνέβη τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνίστρια ένα μικρό κοριτσάκι που θέλησε να βοηθήσει την προσπάθεια του συλλόγου που προμηθεύει με προϊόντα παριανές οικογένειες που λόγω κρίσης, δεν έχουν τη δυνατότητα να τα αγοράσουν. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Ένα μικρό κοριτσάκι το περασμένο Σάββατο, εδώ στην Πάρο, είχε τα γενέθλια του. Περίμενε να τα γιορτάσει με φίλους, περίμενε με προσμονή τα δώρα που τους είχε ζητήσει να της φέρουν. Και δεν ήταν αλλά από σακούλες με τρόφιμα, για όλα τα παιδάκια που ζουν στην Πάρο και δυσκολεύονται αυτά και οι οικογένειες τους, αυτή τη τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας. Κατάφερε λοιπόν να συγκεντρώσει 14 σακούλες τρόφιμα, που ευγενικά μας παραχώρησε προς διανομή στους δικαιούχους.

Όσο μεγαλώνουν τέτοιοι εξαιρετικοί γονείς, τέτοια παιδιά, η ΕΛΠΙΔΑ, η ΑΓΑΠΗ, η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ δεν θα πάψουν να ανθίζουν σε τούτο δω το νησί, σε τούτο δω τον τόπο. Ο Σύλλογος ευχαριστεί την οικογένεια θερμά και εύχεται Υγεία και Αγάπη και να καμαρώνουν πάντα το αγγελούδι τους.

Σας θυμίζουμε ότι ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου «Αρηίς» συνεχίζει να συλλέγει τα τρόφιμα, που όλοι εσείς αφήνετε  στα συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ του νησιού μας τα οποία και ευχαριστουμε  πολύ για την υποστήριξη αυτής μας της προσπάθειας. (Γαληνός Παροικία & Νάουσα, Βιδάλης Παροικία, Carrefour Παροικία & Μάρπησσα, ΑΒ Νάουσα & Proton Αλυκή).
Ο Συλλογος διανέμει τα τρόφιμα κάθε Δευτέρα απόγευμα στις 17.30-18.30 στο Paros Rock στο ποτάμι Παροικίας.

Μη ξεχνάτε μετά τα ταμεία να αφήνετε ένα κουτί γάλα, ζάχαρη, ζυμαρικά, αλεύρι, όσπρια, σάλτσες κτλ, είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  για οποιαδήποτε προσφορά πχ. κηπευτικά, λάδι, σπιτικές μαρμελάδες, προσφορές επαγγελματιών κτλ, με την κα. Σταυρούλα στο  6947325919.

Μη ξεχνάτε να νοιάζεστε για τον διπλανό σας, γιατί η εποχή μπορεί να έχει αλλάξει εμείς όμως παραμένουμε Έλληνες με αισθήματα Αλληλεγγύης και Αγάπης !!!»