Συνέλευση για τα προβλήματα του 2ου δημοτικού και εκλογές

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παροικιάς προσκαλεί τους γονείς μέλη σε γενική συνέλευση με το κείμενο που ακολουθεί:

«Αγαπητοί γονείς,

σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με υγεία. Δυστυχώς και οι δύο αυτές κλασικές ευχές δεν συνάδουν καθόλου με τη σημερινή πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε στο άλλοτε ευρώ στο τουριστικό νησί μας. Τόσο η έλλειψη παιδιάτρων, για πάνω από δύο χρόνια, όσο και η απομάκρυνση όλων των ειδικοτήτων από το Κέντρο Υγείας, «η κουρεμένη χρηματοδότηση» για τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων και τη συντήρησή τους, αλλά και οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς μάλλον δημιουργούν συνθήκες απελπισίας.

Για όλα τα παραπάνω καθώς και για το μείζον ζήτημα του στεγαστικού προβλήματος που πλήττει το σχολείο μας από το 1999, σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 18.00 στο χώρο του σχολείου μας. Θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες εκλογών του συλλόγου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι σε κάθε δυσκολία που αφορά τη σχολική κοινότητα, οι γονείς πρέπει να είναι έτοιμοι και οργανωμένοι με ικανούς ανθρώπους για να βοηθήσουν και βέβαια να αγωνιστούν για το αυτονόητο, όπως είναι η υγεία και η παιδεία.

Καλούμε όλους τους γονείς να παρευρεθείτε στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου 2012, διότι επιβάλλεται να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για όλα τα παραπάνω που αφορούν τα παιδιά μας και βέβαια όλους μας».