Ο Πάνος Καμμένος ανέλαβε την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των Κυκλάδων

 

Ο κ. Καμμένος ανέλαβε την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του νομού για λογαριασμό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Ο κ. Καμμένος, δείχνοντας την ιδιαίτερη συμπάθια, ευαισθησία και το ενδιαφέρον του για τις Κυκλάδες, δεν ανέθεσε σε κάποιον βουλευτή του κόμματός του την εκπροσώπηση των Κυκλάδων, όπως συνέβη με άλλους νομούς, αλλά ανέλαβε ο ίδιος να κάνει  παρεμβάσεις και ερωτήσεις στη Βουλή για τα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά.

Επίσης, ο πρόεδρος…

…των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εξέφρασε την πρόθεσή του να περιοδεύσει στις Κυκλάδες μέσα στο φθινόπωρο με σκοπό να επισκεφθεί ορισμένα από τα νησιά του νομού και να συναντηθεί με τοπικούς παράγοντες και κατοίκους. Άλλωστε, ο κ. Καμμένος ήταν ο μοναδικός αρχηγός κόμματος ο οποίος είχε επισκεφθεί τις Κυκλάδες κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο και μάλιστα δύο φορές.

Σύσκεψη Τομέα Ναυτιλίας

Συνάντηση με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, είχε ο πολιτευτής Κυκλάδων Μάριος Βουτσίνος στη Βουλή. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχαν συνεργασία για θέματα που αφορούν τις Κυκλάδες. Εξάλλου, οι πολιτευτές Κυκλάδων, Μάριος Βουτσίνος και Βασίλης Παρασκευαϊδης συμμετείχαν στην πρώτη σύσκεψη του Τομέα Ναυτιλίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του οποίου αποτελούν και μέλη.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 20/9 στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στην οποία συμμετείχαν επίσης, τόσο ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος, όσο και η υπεύθυνη του τομέα, βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη.