Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου | Ολλανδοί δημοσιογράφοι στην Πάρο


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, δημοσιογραφική αποστολή στα νησιά της Πάρου και της Νάξου πραγματοποιούν από σήμερα δέκα Ολλανδοί δημοσιογράφοι, έπειτα από πρόσκληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Με στόχο την προώθηση…

…του ελληνικού τουρισμού στη διεθνή τουριστική αγορά, το Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχει οργανώσει έως τις 16 Σεπτεμβρίου περιοδεία στα δυο νησιά των Κυκλάδων με επισκέψεις σε σημαντικά μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά αξιοθέατα, ιστορικά χωριά, καθώς και σε παραλίες των νησιών. Την Παρασκευή και το Σάββατο (14 & 15/09) το ταξίδι θα συνεχιστεί στην Πάρο όπου η δημοσιογραφική αποστολή θα περιηγηθεί στα γραφικά σοκάκια στο χωριό Λεύκες, αλλά και στη μοναδική παραλία Καλογερά, τα χωριά Κώστος και Μάρπησσα αλλά και την παραλία Χρυσή Ακτή, στην οποία φιλοξενούνται τα διεθνή πρωταθλήματα του wind surfing και kite surfing.

Ακόμα, θα γίνει επίσκεψη στο Πίσω Λιβάδι και στο φεστιβάλ φολκλόρ στην Αλική, καθώς και στην Παναγία Εκατονταπυλιανή και στον οικισμό της Παροικιάς και της Νάουσας αλλά και επίσκεψη περιβάλλοντος στις Κολυμπήθρες.
Η επίσκεψη των Ολλανδών δημοσιογράφων εντάσσεται στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής των νησιών μας στο εξωτερικό και έχουν προγραμματιστεί και πρόκειται να υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα και  άλλες δημοσιογραφικές αποστολές με τον ίδιο σκοπό.