ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ καρφώνει ΣΑΜΑΡΑ: Ρητή πρόβλεψη του 2ου μνημονίου η παράταση (επιμήκυνση)

Μία ανακοίνωση που εκθέτει ως επικοινωνιακό τέχνασμα τις διατυπώσεις της κυβέρνησης και κυρίως του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, ότι αυτή την εποχή προετοιμάζει το έδαφος σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να δώσει την «μάχη της επιμήκυνσης», δημοσιοποιήθηκε σήμερα (28.08.12) από το ΠΑΣΟΚ.

Το γραφείου τύπου του κόμματος δημοσιοποίησε ανακοίνωση με τον τίτλο: «Βασικός Σχολιασμός» στην οποία παραθέτει αποσπάσματα από την ομιλία Βενιζέλου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κινήματος. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είπε τα παρακάτω:

«Εμείς, το ΠΑΣΟΚ, θέσαμε το ζήτημα της παράτασης της περιόδου δημοσιονομικής προσαρμογής. Η παράταση δεν είναι ένα νέο αίτημα της Ελλάδας, ούτε συνεπάγεται αναθεώρηση της σύμβασης. Η παράταση είναι ρητή πρόβλεψη της ίδιας της δανειακής σύμβασης σε περίπτωση βαθύτερης ύφεσης. Χαιρόμαστε γιατί η γραμμή της παράτασης είναι πλέον η γραμμή που τώρα στηρίζουν η Ν.Δ. και η ΔΗΜΑΡ. Δεν ήταν πάντα αυτή η στάση τους. μεγαλύτερη σημασία από την παράταση έχουν τέσσερα απολύτως συναφή στοιχεία».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: