Ληστεία στην Alpha Bank Νάουσας | Στην Πάρο οι δράστες;

 

Ισχυρή είναι η πεποίθηση των επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων που έχουν συγκεντρωθεί στην Πάρο ότι οι δράστες της πρωινής ληστείας της  10/08 και του φόνου βρίσκονται ακόμα στο νησί μας.
Οι έρευνες στην Πάρο, την Αντίπαρο αλλά και όλα τα νησιά που βρίσκονται σε ακτίνα σύντομης πλεύσης  από τα νησιά μας, συνεχίζονται. Όμως στο νησί μας ειδικά, έχει πέσει το βάρος της έρευνας σπιθαμή προς σπιθαμή, στην στεριά και στην θάλασσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο λιμενάρχης Πάρου κ. Κ. Γιαλελής δημοσιοποίησε εχθές ανακοίνωση με την οποία παρακαλούσε τους πολίτες των νησιών μας να επαγρυπνούν και να αναφέρουν στα τηλέφωνα του λιμεναρχείου κάθε περίεργη κίνηση που θα παρατηρούν τις προσεχείς ώρες και ημέρες στα παράλια, το κεντρικό και τα μικρότερα λιμανάκια Πάρου και Αντιπάρου, αφού είναι πιθανό οι δράστες να προσπαθήσουν να διαφύγουν δια θαλάσσης.
Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ενεργοποίηση πολιτών προς εντοπισμό εγκληματιών.
Ύστερα από το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα πρωινές ώρες σήμερα στη Νάουσα Πάρου και είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία συμπολίτη μας κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας, παρακαλούμε όποιον έχει στη διάθεσή του οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, να επικοινωνήσει άμεσα με την Υπηρεσία μας, στα τηλέφωνα 22840-21240 και 22840-24760, υποβοηθώντας το έργο των διωκτικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εμπλεκομένων.
Ιδιαίτερα παρακαλούμε για την εγρήγορση όλων, κατά τη διάρκεια της νύχτας, που οι δράστες ενδέχεται
να προσπαθήσουν να εγκαταλείψουν το νησί μας με πλωτό μέσο».

Εντωμεταξύ, νωρίτερα εχθές, ανακοίνωση δημοσιοποίησε και ο δήμαρχος Πάρου Χρ. Βλαχογιάννης για την υπόθεση της ληστείας και της δολοφονίας του συμπατριώτη μας Δ. Μίχα. Η ανακοίνωση που αυτή τη φορά έγινε σε σωστό χρόνο, έχει ως εξής:
«Εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συμπατριώτη μας ο οποίος επιδεικνύοντας απαράμιλλη γενναιότητα στην προσπάθεια σύλληψης των εγκληματιών – ληστών τράπεζας στην πλατεία της Νάουσας δέχθηκε τρεις σφαίρες και κατέληξε. Εύχομαι και ελπίζω οι αρμόδιες διωκτικές αρχές να επιτύχουν γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα της σύλληψης των δραστών».

Οι έρευνες…

Οι επιτελείς της αστυνομίας συνεργάζονται στενά με συγκεκριμένους πολίτες της Πάρου προκειμένου να αποκλείσουν κάθε περίπτωση διαφυγής των δραστών από το νησί μας.
Επίσης, τόσο το αρχηγείο της Αστυνομίας στην Αθήνα, όσο και τα κλιμάκια που βρίσκονται στο νησί μας δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να  επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν στις επιχειρήσεις που αφορούσαν την εξιχνίαση της υπόθεσης της 15χρονης.
Αποκαλύψεις στην εφημερίδα «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου»
που κυκλοφορούν σήμερα

Η εφημερίδα μας «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου» που κυκλοφορεί σήμερα 11 Αυγούστου στα περίπτερα των δύο νησιών μας, παρουσιάζει μοναδικό ρεπορτάζ με αποκαλύψεις που αφορούν την υπόθεση της 15χρονης.
Τα όσα θα δημοσιεύουμε ανατρέπουν τα δεδομένα για την υπόθεση, όπως έγιναν γνωστά από την αστυνομία τις τελευταίες ημέρες.
Δείτε εξώφυλλο: