Καταλυτική παρέμβαση της πολιτεύτριας Κυκλάδων ΝΔ κ. Αικ. Μονογιού

STIN FOTO APO ARISTERA :
(ELENI KONTIZA: DIMOSIOGRAFOS, SKAGIAS DIMITRIS: PROEDROS KENTROU IGIAS -PROEDROS DIMOTIKOU SIMOULIOU, ZISIS BOUKOYBALS : PLASTIKOS,PRIGKIPISA EKATERINI TIS SERBIAS, MONOGIOU EKATERINI: POLITEFTIS TIS ND N.KIKLADON, THANASIS KOUSATHANAS -MEGAS: DIMARXOS MYKONOU, KATERINA KABETSOU: POLITEFTIS ND IPOLIPO ATIKIS

– Το Κέντρο Υγείας Μυκόνου έχει πριγκιπικό ευεργέτη!!!
– Την κατάρα των πληβείων θα έχουν τα υπόλοιπα Κέντρα Υγείας των Κυκλάδων;

Σας παραθέτουμε δελτίο τύπου της πολιτεύτριας της ΝΔ κ. Αικ. Μονογιού που δημοσιοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες και το οποίο αφορά τη συμμετοχή της σε φιλανθρωπικό «Gala» που έγινε στη Μύκονο για να υποστηριχθεί το Κέντρο Υγείας του νησιού (;).
Από το δελτίο τύπου μαθαίνουμε ότι οι πρωτοβουλίες της κ. Μονογιού για οικονομική ενίσχυση του τομέα υγείας την εποχή της κρίσης, έχουν δρομολογηθεί, αφού έχει στείλει σχετικές επιστολές και σε άλλους φίλους της στο εξωτερικό όπως λέει στην ανακοίνωσή της η ίδια.
(Οι λατινικοί χαρακτήρες για να καταλάβετε ποιοι εικονίζονται στη σχετική φωτογραφία, παρατίθενται από το πρωτότυπο δελτίο τύπου της κ. Μονογυιού. Προφανώς, είναι για να μπορούν να διαβάσουν ποιοι συμμετέχουν σε τέτοιες πρωτοβουλίες, οι φίλοι της πολιτεύτριας από το εξωτερικό στους οποίους έχει στείλει επιστολές).

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Η πολιτευτής της ΝΔ Μονογυιού Αικατερίνη στο Νομό Κυκλάδων & Δημοτική Σύμβουλος της Κοινότητας Μυκόνου, παρευρέθηκε στην φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Cavo Tangoo, με την σφραγίδα του Ιδρύματος της Life Line Hellas, του Πριγκιπικού ζεύγους της Σερβίας Αλεξάνδρου και Αικατερίνης, για την ενίσχυση του Ιατρικού εξοπλισμού του Κέντρου Υγείας Μυκόνου εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία του Δημάρχου Μυκόνου κυρίου Μέγα- Κουσαθανά Αθανασίου.

Η κα Μονογυιού παρευρισκόμενη στην εκδήλωση έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ θερμά το Πριγκηπικό ζεύγος της Σερβίας για την ευαισθησία που δείχνει για το νησί μας. Είναι θλιβερό που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, επηρεάζεται ακόμα πιο πολύ ο ευαίσθητος τομέας της Υγείας.
Είναι πολύ σημαντικό στους δύσκολούς καιρούς που διανύει η χώρα μας να έχουμε υποστηρικτές. Θέλω να σας ενημερώσω πως από πλευράς μου, έχω ήδη δρομολογήσει την αποστολή επιστολών σε φίλους από άλλα κράτη, ζητώντας τους τη δική τους συνεισφορά. Είναι καλό να βοηθαεί ο καθένας όπως μπορεί, τον τόπο.»

Και μερικές απορίες:
1)
Πως γίνεται η κ. Μονογιού να είναι δημοτική σύμβουλος στην Κοινότητα Μυκόνου που είναι Δήμος;
2) Είναι βασίλειο η Σερβία;