Τραυματισμός 15χρονης στην Πάρο | Βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο της 15χρονης

Χωρίς στοιχεία που να οδηγούν στην εξιχνίαση κάποιας εγκληματικής πράξης έγινε η έρευνα στις κλήσεις του κινητού τηλεφώνου της κοπέλας που βρέθηκε βαριά τραυματισμένη την Κυριακή 22/07 στην Χρυσή Ακτή Πάρου.
Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την περιοχή, βρήκαν τελικά τη συσκευή του τηλεφώνου της κοπέλας στα βράχια. Την ενεργοποίησαν και διαπίστωσαν ότι οι κλήσεις που έχουν γίνει είναι οι φυσιολογικές και δεν κινούν κάποια υποψία.
Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί…

…στο νοσοκομείο της Αθήνας που βρίσκεται η κοπέλα αποφάσισαν σήμερα να την βάλουν στο χειρουργείο για να εκτονώσουν κάποιο τραύμα στο κρανίο της με σκοπό να βοηθήσουν την αποτελεσματικότερη θεραπεία της.
Ο πατέρας της κοπέλας, με σημερινές του δηλώσεις άφησε αιχμές για τον τρόπο που αναφέρονται στο περιστατικό της κόρης του οι «τοπικές αρχές Πάρου».  Ο πατέρας εννοεί ότι οι «τοπικές αρχές» (χωρίς να διευκρινίζει περισσότερο ποιους εννοεί) προσπαθούν να παρουσιάσουν ως ατύχημα την βέβαιη – σύμφωνα με τον ίδιο – εγκληματική ενέργεια κατά της κόρης του. Ο λόγος είναι η προστασία του τουρισμού και της τοπικής οικονομίας, όπως λέει ο ίδιος.
Μάλιστα, υπονόησε ότι φοβάται «παρεμβάσεις» από τις «τοπικές αρχές» στη διαδικασία εξεύρεσης στοιχείων για την υπόθεση που διεξάγει η ελληνική αστυνομία.