Συνάντηση για τα προβλήματα της Πάρου κάνει η Περιφέρεια αύριο

Με σχετική ανακοίνωση που δημοσιοποίησε σήμερα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πληροφορεί τα ΜΜΕ της Πάρου και κάθε ενδιαφερόμενο ότι ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Πουσσαίος θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο και φορείς της Πάρου, αύριο, επί του νησιού μας, προκειμένου να οργανώσουν δράσεις επάνω σε θέματα για το επόμενο διάστημα.
Πολιτικοί κύκλοι της Πάρου σημειώνουν ότι για ν α επισκεφθεί ο κ. αντιπεριφερειάρχης τα νησιά μας και να συνομιλήσει  με τις τοπικές αρχές για δράσεις, του πήρε κάτι λιγότερο από δύο χρόνια από την εποχή που αναδείχθηκαν μαζί με τον περιφερειάρχη κ. Μαχαιρίδη στη διοίκηση του Νοτίου Αιγαίου.
Ωστόσο, οι ρεαλιστές αντιτείνουν: «Κάλιο αργά, παρά ποτέ»
Ακολουθεί το σχετικό κείμενο της Περιφέρειας:  

«Τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το νησί της Πάρου πρόκειται να συζητηθούν αύριο (Πέμπτη 26/07) στις 9.30 στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Πουσσαίου. Στη συνάντηση θα παραβρεθεί ο Δήμαρχος Πάρου, εκπρόσωποι φορέων, καθώς και οι προϊστάμενοι όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, έτσι ώστε να προγραμματιστούν από κοινού οι μελλοντικές δράσεις.