ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – Πάνος Καμμένος | Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων Πέτρος Γούλιας


ΠΕΤΡΟΣ ΓΟΥΛΙΑΣ: «Δεν μπορώ να υποσχεθώ θαύματα, αλλά μπορώ να δεσμευτώ με ειλικρίνεια ότι θα καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις και τις γνώσεις που απέκτησα στα θρανία και στη δουλειά – και όχι σε κομματικά γραφεία – για την πρόοδο του τόπου μας και των Κυκλάδων»

Με τα κόμματα να δρομολογούν τις τελευταίες ενέργειες τους προ της κατάθεσης ψηφοδελτίων, δημοσιοποιήθηκαν εχθές (18/4) τα τέσσερα από τα πέντε εγκεκριμένα από τις κομματικές διαδικασίες ονόματα υποψηφίων που θα διεκδικήσουν εκλογή στις 6 Μαΐου με το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων, με επικεφαλής τον Π. Καμμένο.
Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο επιχειρηματίας  Πέτρος Γούλιας. Ο τελευταίος κοινοποίησε εχθές (18/4) τους λόγους «εμπλοκής» με την πολιτική, καθώς και το βιογραφικό του. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:Αγαπητές συμπατριώτισσες Κυκλαδίτισσες,
Αγαπητοί συμπατριώτες Κυκλαδίτες,

Η ζωή έγινε δύσκολη για όλους μας. Όσοι από εμάς παρακολουθούσαμε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα μέχρι σήμερα μόνο από τα δελτία ειδήσεων το βράδυ, αποδείχθηκε ότι κάναμε λάθος. Δώσαμε «λευκή επιταγή» σε ανθρώπους που έγιναν πολιτικοί και στη συνέχεια μας ξέχασαν ή ακόμα και μας εξέθεσαν στον κίνδυνο της φτώχειας, της ανεργίας, της έλλειψης έργων υποδομής, σχολείων, Κέντρων Υγείας.

Ακόμα και τα νησιά μας, οι Κυκλάδες μας, ήδη υποφέρουν από την επονομαζόμενη κρίση τους. Οι νησιώτες, που συμβάλλουν αποφασιστικά στην εθνική οικονομία κάθε χρόνο με τον τουρισμό, ποτέ δεν κατάφεραν να έχουν όσα τους αναλογούν χειμώνα και καλοκαίρι. Τώρα, πληρώνουν και το τίμημα των τραγικών έως και εγκληματικών πολιτικών που μας επέβαλαν τα κόμματα των μνημονίων.

Σε αυτή τη συγκυρία, εκτιμώ ότι δεν έχω δικαίωμα ως νέος άνθρωπος να μην συνεισφέρω με τις δυνάμεις μου στην ανάγκη για ανατροπή. Την ανάγκη για να κερδίσουμε πίσω τα όσα χάσαμε και να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα που μας αξίζουν. Με εργατικότητα, με διαφάνεια, με νοικοκυροσύνη. Είμαι υπερήφανος που υπηρετώ μέχρι σήμερα τον τομέα της ιδιωτικής οικονομίας, ασχολούμενος με την οικογενειακή μου επιχείρηση. Όμως εκτιμώ ότι εκτός από την ασφάλεια του γραφείου μου, πρέπει να συμβάλλω ως Έλληνας στην ανάγκη της χώρας μας να αποκαταστήσει την αξιοπρέπειά της.

Ως  Κυκλαδίτης θεωρώ μεγάλη υπόθεση να μιλώ απλά και ειλικρινά, όπως από αιώνες συνεννοούνται με πελαγίσια καθαρότητα οι νησιώτες. Δεν μπορώ να υποσχεθώ θαύματα, αλλά μπορώ να δεσμευτώ με ειλικρίνεια ότι θα καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις και τις γνώσεις που απέκτησα στα θρανία και στη δουλειά – και όχι σε κομματικά γραφεία – για την πρόοδο του τόπου μας και των Κυκλάδων.

Για τις Κυκλάδες μας
Για την Ελλάδα
Πέτρος Γούλιας

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Πέτρος Γούλιας γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά. 
Η παρουσία του ίδιου και της οικογένειάς του στις Κυκλάδες είναι συνεχής εξαιτίας της καταγωγής της μητέρας του η οποία γεννήθηκε στην Κύθνο. Αποφοίτησε από το Λύκειο της Λεοντείου Σχολής και συνέχισε τις πανεπιστημιακές σπουδές του στη Γαλλία, στη σχολή Νομικής, Πολιτικών & Κοινωνικών Επιστημών του πανεπιστημίου “ Université  Paris  Nord  13, Faculté de droit, sciences politiques et sociales”.
Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο του πανεπιστημίου “Université d’Aix Marseille ” στις Σχολές Εφαρμοσμένων Εμπορικών και Οικονομικών Επιστημών. Σήμερα συνεχίζει τις σπουδές του με αντικείμενο τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Μιλά αγγλικά και γαλλικά. Μετά το τέλος των σπουδών του στη Γαλλία, επέστρεψε στην επιχείρηση ΑΓΕΧ ΑΒΕΕ την οποία έχει ιδρύσει ο πατέρας του πριν 50 χρόνια. Εργάζεται ως υπεύθυνος εμπορίου και εξαγωγών. Η εταιρεία ειδικεύεται στην βιομηχανική κατασκευή επίπλων γραφείου και σχολικού εξοπλισμού.

Παρατίθενται στη συνέχεια τα στοιχεία επικοινωνίας του υποψήφιου:
Πολιτικό Γραφείο: Ορφέως 134, Βοτανικός,
Τ.Κ: 118 55, ΑΘΗΝΑ.
Τ.: 210 3470 020, Φ.: 210 3479 707, Κ.: 6970 097070
web: http://www.petrosgoulias.gr  (στη δημοσιότητα τις επόμενες ώρες)
e-mail: info@petrosgoulias.gr
Bloger: http://petrosgoulias.blogspot.com   (λειτουργεί κανονικά)
e-mail: petros.goulias@gmail.com