Επιτυχίες του Ναυτικού Ομίλου Αντιπάρου

  

Ο Ναυτικός Ομιλος Αντιπάρου ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες της μοναχικής του πορείας και κόντρα στο αρνητικό οικονομικό κλίμα της χώρας μας καταφέρνει και κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλους σχεδόν τους επίσημους αγώνες της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου καθώς και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ιστιοπλοΐας που διοργανώνει η  Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Με  αποστολή 11 αθλητών συμμετείχε…

 

 

 

…στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας σκαφών τύπου οptimist Ν. Αιγαίου που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Μήλου στο λιμάνι του Αδάμαντα στο νησί της Μήλου στις 31/03 – 01/04/2012. Η αποστολή μας ήταν από τις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες και αυτό έγινε και αφορμή οι γονείς που συνόδεψαν την αποστολή να γίνουν δέκτες συγχαρητηρίων. Οι ασθενείς άνεμοι, ειδικά  της πρώτης ημέρας των αγώνων δυσκόλεψαν τους μικρούς αθλητές μας , οι οποίοι τα πήγαν πολύ καλύτερα την επόμενη ημέρα. Τα αποτελέσματα είναι:

ΜΠΟΥΜΠΑΣ  ΣΠΥΡΟΣ   5ος  στα αγόρια και 10ος  στη γενική
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ  ΑΡΤΕΜΙΣ  7η  στα κορίτσια και 14η στη γενική
ΚΑΛΑΡΓΥΡΟΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ  9ος στα αγόρια και 17ος στη γενική
ΦΑΡΟΥΠΟΣ  Ι. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 11ος  στα αγόρια  και 21ος  στη γενική
ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ  16ος στα αγόρια  και  26ος  στη γενική
ΦΑΡΟΥΠΟΣ  Α. ΔΗΜΗΤΡΗΣ  21ος στα αγόρια και 32ος στη γενική
ΦΑΡΟΥΠΟΣ  ΠΕΤΡΟΣ  24ος στα αγόρια και 36ος στη γενική
ΑΠΟΚΟΤΟΣ ΝΙΚΟΣ  32ος  στα αγόρια και 46ος στη γενική
ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΟΡΦΕΑΣ  43ος στα αγόρια και 61ος στη γενική
ΦΑΡΟΥΠΟΥ  ΜΑΡΙΑ  19η στα κορίτσια και 67η στη γενική
ΣΦΑΛΑΓΚΑΚΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ  58ος στα αγόρια και 79ος στη γενική.

Μετά τα αποτελέσματα των αγώνων θα συμμετέχει ο αθλητής του ομίλου μας,  ΜΠΟΥΜΠΑΣ  ΣΠΥΡΟΣ στους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα optimist για το 2013 που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Βουλιαγμένης  στις 17 – 21/04/2012. Τις ίδιες ημέρες θα λάβει μέρος ο αθλητής του ομίλου μας ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας σκαφών τύπου Laser στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στο Φαληρικό Δέλτα.

Τέλος ο όμιλος μας συμμετείχε  πρώτη φορά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας σκαφών 420 που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Πάρου στις 08 – 11/04/2012 με την αθλήτρια του , ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ  ΑΝΤΩΝΙΑ  η οποία συνεργάζεται  (μεικτό πλήρωμα) με την αθλήτρια του Ν.Ο. Πάρου  ΓΚΟΚΑ ΦΙΛΙΠΠΑ οι οποίες στην παρθενική τους εμφάνιση τερμάτισαν 10ες  στην κατηγορία των νεανίδων και 35ες στην γενική κατάταξη των αγώνων. Σε αυτούς τους αγώνες οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες αφού τις πρώτες  μέρες των αγώνων οι άνεμοι ήταν νοτιοδυτικοί με ταχύτητες έως και 28 μίλια.

Η επόμενη αποστολή του ομίλου μας θα είναι τον  Ιούνιο στην Ιτέα που θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα optimist και το Πανελλήνιο  Κύπελλο  11χρονων  αθλητών.  Το  Δ.Σ. ευχαριστεί τους αφανείς ήρωες της όλης προσπάθειας, οι οποίοι είναι οι γονείς των παιδιών του ομίλου, τους φίλους που μας βοηθούν οικονομικά και προτιμούν την ανωνυμία τους. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κοινοπραξία των ferry- boat  Aντιπάρου για την δωρεάν μεταφορά  όλων των αποστολών μας και τις ναυτιλιακές εταιρείες  BLUE – STAR  &   NEL – LINES  και τα πρακτορεία τους στην ΠΑΡΟ  για τα εκπτωτικά εισιτήρια των αποστολών.

Το  μήνυμα της  Ανάστασης του Θεανθρώπου ας γίνει μια νέα αρχή για την πατρίδα μας και ας φέρει  υγεία , χαρά , ειρήνη  και ευτυχία σε όλη την ανθρωπότητα. Όσο   για τον όμιλο μας, ελπίζουμε σύντομα ….!!!  να υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις της Δημοτικής αρχής του νησιού μας .