Δεν τράβηξε το θέμα εναλλακτικός τουρισμός | ο Δήμος Πάρου συμμετείχε στη NEXUS


Σε μία έκθεση που ο τίτλος της ακουγόταν ενδιαφέρον, αλλά η ουσία της ήταν ισχνή συμμετείχε ο Δήμος Πάρου από 29 Μαρτίου έως τη 1η Απριλίου.
Η εταιρεία EUROPEAN EXPO διοργάνωσε τη «NEXUS» – 1η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (Θρησκευτικός, Πολιτιστικός, Αγροτουρισμός, Θαλάσσιος, Ορειβατικός, Περιπατητικός, Spa & wellness, Γαστρονομικός κ.τ.λ).
Όμως τελικά…

…ούτε εκθέτες μπόρεσε να συγκεντρώσει, ούτε διεθνές ενδιαφέρον, ούτε καν την περιέργεια των Αθηναίων, δεδομένου του ότι έγινε στο ΜΕΚ Παιανίας. Οφείλουμε να πούμε ότι η τουριστική επιτροπή δεν ευθύνεται αυτή τη φορά γιατί η έκθεση που αποφάσισε να συμμετάσχει δεν είχε τελικά καμία σημασία. Και τούτο, διότι για τον ειδικό τουρισμό, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Να τονίσουμε ότι το περίπτερο του Δήμου λειτούργησαν ο Ευ. Κηδωνιεύς και ο Γ. Μπιζάς που εκπροσωπούσαν και το Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής.

Περιττό να αναφέρουμε ότι όλους τους συμμετέχοντες και σε αυτή την έκθεση διακατείχε η αγωνία του τι θα γίνει τη φετινή τουριστική σεζόν με την οικονομική κρίση.