Αστυνομικό Δελτίο: Τα περιστατικά το Σάββατο 6 Απριλίου στις Κυκλάδες

 

Από την αρμόδια υπηρεσία της αστυνομίας δόθηκαν στη δημοσιότητα περιστατικά που αντιμετωπίστηκαν από τα αστυνομικά τμήματα των Κυκλάδων από το Σάββατο 6 έως 8 Απριλίου. Ακολουθεί ο σχετικός κατάλογος:

Περί Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας – Μέθη

Την 07-04-2012/02:39 στην Ερμούπολη, συνελήφθη ένας 44χρονος ημεδαπός, γιατί τροχονομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτ/τα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν για  επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος ομοεθνή του, στην Νάξο

Συνελήφθη στις 07.4.2012 το απόγευμα στην Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, ένας 21χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη διαμονή στην χώρα. Ειδικότερα, το απόγευμα της 7/4 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου από 26χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αφγανιστάν ότι στις 6/4 το βράδυ στην Χώρα Νάξου, έξω από την οικία του, ομοεθνής του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε στον μηρό.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον παθόντα. Επιπλέον στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι 21χρονος διέμενε παράνομα στην χώρα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Νάξου.

Περί Αλλοδαπών

Την 06-04-2012 απογευματινές ώρες στην Τήνο, συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 18 και 24 ετών, για παράνομη διαμονή στην χώρα. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.


Περί Αλλοδαπών

Την 08-04-2012/20:15 στον Καρτεράδο Θήρας, συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας για παράνομη είσοδο και διαμονή στην χώρα.

Περί Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού

Την 07-04-2012/08:45 στην Χώρα Νάξου, συνελήφθησαν δυο ημεδαποί ηλικίας 27 και 25 ετών,  γιατί σε έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε να έχουν εγκαταστήσει σηδεροσκαλωσιά και να εκτελούν οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής σε προϋπάρχουσα διώροφη οικοδομή ιδιοκτησίας 70χρονου ημεδαπού που επίσης συνελήφθη.