Η κοροϊδία της Μ. Χανιώτη για τη δημοτική μη τουριστική πολιτική, συνεχίζεται και στη Ρωσία!

 


Η κοροϊδία από τη δημοτική σύμβουλο Μ. Χανιώτη, προέδρου της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Πάρου προς τους Παριανούς επιχειρηματίες και πολίτες συνεχίζεται. Νέο δελτίο τύπου δημοσιοποίησε σήμερα 5/4 για να θριαμβολογήσει για την «λαμπρή εργασία» που έκανε επισκεπτόμενη – με έξοδα του Δήμου –  τη Μόσχα, την «πληθώρα επαφών» που έκανε με Ρώσους ταξιδιωτικούς πράκτορες και με Ρώσους δημοσιογράφους. Και φυσικά για το «μεγάλο ενδιαφέρον» με το οποίο οι επισκέπτες της έκθεσης πήραν τα έντυπα του περιπτέρου της Πάρου.

Δεν μας είπε η Μ. Χανιώτη…

πόσα δημοσιεύματα έγιναν από αυτούς τους Ρώσους δημοσιογράφους για την Πάρο τους οποίους συνάντησε και δεν μας τα παρουσιάζει (ενώ χρωστά και τα παλιά από τη φιλοξενία των δημοσιογράφων το περασμένο Φθινόπωρο στα «τεράστια» ΜΜΕ, τους οποίους είχε φιλοξενήσει – τρώγοντας και πίνοντας – στην Πάρο και ειδικά εκεί που εκλέγεται, στην Αγκαιριά).
Δεν μας είπε ποιοι ταξιδιωτικοί πράκτορες της Ρωσίας από αυτούς που συνάντησε θα φέρουν πελατεία εφέτος το Καλοκαίρι στο νησί μας και πόσα γκρουπ ή άτομα, συγκεκριμένα.
Και επίσης, δεν μας είπε πόσα ακριβώς έντυπα στη Ρωσική γλώσσα μοιράστηκαν στην συγκεκριμένη έκθεση (με παράθεση δελτίου αποστολής της μεταφορικής) την οποία επισκέπτονται δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι.
Ζητάμε επίσης να μας πει η κ. Μ. Χανιώτη πόσα επιπλέον χιλιάδες ευρώ ξοδεύτηκαν για να συμμετέχει ο Δήμος με αυτόν τον αναποτελεσματικό τρόπο στην συγκεκριμένη έκθεση και τέλος…
ζητάμε να μας πει πως θα έρθουν από τη Ρωσία στην Πάρο οι τουρίστες που θα προέκυπταν από τους περαστικούς μίας έκθεσης; (με τι αεροπλάνο, με τι κόστος, πόσες ώρες θα χρειαστούν και τέτοια μικροπράγματα).   

Ακολουθεί το κείμενο της κ. Μ. Χανιώτη:
   

«Ο  Δήμος Πάρου συμμετείχε από  τις 21 έως τις 24 Μαρτίου στη 20η Διεθνής  Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε  σε μια περίοδο μεγάλης ανησυχίας για την οικονομία και τον τουρισμό.

Η παρουσία μας στην Μόσχα ήταν σε συνέχεια των δράσεων μας, προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης και προσέλκυσης Ρώσων τουριστών. Η παρουσίαση και διανομή των εντύπων μας (μεταφρασμένων στη ρωσική γλώσσα), καθώς και η διανομή των εντύπων, αφισών, dvd, cd-rom των Συλλόγων και του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, έτυχε μεγάλου ενδιαφέροντος. Υπήρξε πληθώρα επαφών τόσο με ανθρώπους της τουριστικής αγοράς, φορείς, ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους, οι οποίες και είναι στη διάθεση της Τουριστικής επιτροπής και των επιχειρηματιών προς αξιοποίηση».