ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ: Καπνός στην Αντίπαρο;

Φήμες έχουν κατακλείσει το τελευταίο τρίμηνο την Αντίπαρο γύρω από θέματα που αφορούν το Δημαρχείο και το Δημοτικό Συμβούλιο. Ένα υγιές κομμάτι στην πολιτική ζωή της Αντιπάρου είναι η εντεινόμενη δραστηριότητα στο δημοτικό συμβούλιο, δηλαδή ότι διατυπώνονται παραπάνω από μία απόψεις και πολλές φορές με ένταση. Αυτό μπορεί να κουράζει μερικές φορές τους πρωταγωνιστές της τοπικής πολιτικής ζωής, αλλά σίγουρα είναι χρήσιμο για τους πολίτες του νησιού.
Όμως το τελευταίο δίμηνο ακούγονται…


…και διάφορα πράγματα, τα οποία, εάν επαληθεύονταν, θα σηματοδοτούσαν πολύ δυσάρεστες εξελίξεις. Για παράδειγμα, πολλά ακούγονται για τον τρόπο προέκυψε η «αιφνιδιαστική» παραίτηση από τη θέση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Μαριάνου. Φήμες κυκλοφορούν και για τους λόγους της αποχώρησης, αλλά κυρίως, για τα οφέλη και ανταλλάγματα που αποκόμισαν διάφοροι από αυτή την πολιτική πράξη.
Άλλα από αυτά που ακούγονται, είτε ισχύουν, είτε δεν ισχύουν, αφορούν σε κουτσομπολιά και συνεπώς, δεν έχει νόημα να αναζητηθεί η αλήθεια από τη δημοσιογραφική σκοπιά. Μερικά όμως, αν ισχύουν, συνιστούν την έναρξη σύστασης ενός ιστού διαπλοκής. Αυτή η πλευρά βεβαίως, είναι άμεσου δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος και αυτή την εποχή η εφημερίδα μας και ο ιστότοπος μας διερευνά το θέμα