Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου της 24 Μαρτίου 2012 στα σημεία πώλησης τύπου των νησιών μας

Μετά τα μπλα – μπλα των μεγάλων ακούσαμε και αλήθειες από μαθητές!
ΚΑΝΤΕ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ
κατά Κυβέρνησης, Δ.Ν.Τ., Τρόικας και Βλαχογιάννη

«Η εφημερίδα μας τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει σκέψεις, αποφάσεις και προβληματισμούς της Παριανής νεολαίας σε πρωτοσέλιδα της, για ένα και απλό λόγο. Είναι οι μόνοι που έχουν κάτι καινούργιο να πουν και είναι οι μόνοι που σε κερδίζουν με τις απόψεις τους. Δυστυχώς, οι «γνωστοί» μεγάλοι απογοήτευσαν τους πολλούς, γι’ άλλη μία φορά».

ΣΩΤ. ΣΚΟΥΡΤΗΣ: ««Η νυν δημοτική αρχή έσφαλλε»

«Οι φήμες είναι συχνά εχθρός της αλήθειας και μπορούν να σχηματίσουν λανθασμένη εντύπωση. Πουθενά δεν λέχθηκε ή γράφτηκε από το συνδυασμό «Μένουμε Αντίπαρο» κάτι τέτοιο. Αντίθετα, τόσο ο προκάτοχός μου κ. Σφαλαγκάκος – στην οικονομική επιτροπή του περασμένου Σεπτέμβρη – όσο κι εγώ – στο συγκεκριμένο δημοτικό συμβούλιο, με θέμα την έγκριση των μελετών – δεν αφήσαμε στιγμή να αιωρείται τέτοιος υπαινιγμός».

Εκλογές ΠΑΣΟΚ στην Πάρο
Κρυφά, συναντιόμαστε λαθραία

«Το πρόβλημα αυτή τη φορά ήταν ότι η διάθεση της αίθουσας έγινε στον άγνωστο «ΠΑΣΟΚτζή». Δηλαδή, ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έφεραν το θέμα για να κριθεί στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς να υπάρχει αίτημα από την τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ ή κάποιο μέλος της».

Άλλη μία πρωτοτυπία της τουριστικής επιτροπής

«Στις δύο φωτογραφίες η κ. Χανιώτη φοράει ένα όμορφο μαύρο σακάκι με μωβ μπλούζα, στην τρίτη το ίδιο όμορφο μαύρο σακάκι, αλλά με μαύρη μπλούζα, και στην τέταρτη ένα σκουρόχρωμο φόρεμα. Πέρα όμως από τις ενδυματολογικές απόψεις της κ. Χανιώτη – που γνωρίσαμε μέσω του δελτίου τύπου – ενημερωνόμαστε και…».

Planet book στην Πάρο

«Η ΟΠΑΣ (Ομοσπονδία Παριανών Συλλόγων, Αθήνας) γι’ αυτόν τον σκοπό συνεργάζεται με την μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Κ.Ε.Α.Ν.».

Ψίθυροι… Ανάπλασης

«Ε, λοιπόν. Μετά την εκδήλωση μου έσκασαν το μυστικό. Ο κεσές με το γιαούρτι ήταν έτοιμος, αλλά ευτυχώς, δεν το πέταξαν. Έτσι, κάποιοι γλύτωσαν το γιαούρτωμα και εγώ να είμαι παράπλευρη απώλεια, μιας και είχα αποφασίσει να καθίσω πρώτο τραπέζι πίστα».

Η Πάρος που μας πληγώνει. Ζώα στα σκουπίδια | Του Δ.Μ.Μ.

«Δυστυχώς, στο νησί μας η συμπεριφορά πολλών προς τα ζώα δείχνει ένα μέρος του πολιτισμού μας. Δυστυχώς… Δεν είμαι καθόλου υπερήφανος που αποφάσισα να γράψω αυτές τις γραμμές στη στήλη μου. Αλλά, δεν πάει άλλο».

Προγράμματα άθλησης για όλους

«Ξεκίνησαν από 1η Μαρτίου τα προγράμματα άθλησης για όλους από την ΚΔΕΠΑΠ».

Παρατηρητήριο Τιμών στις Κυκλάδες

«Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την προστασία του καταναλωτή, την αντιμετώπιση της ακρίβειας, την παρακολούθηση της αγοράς, αλλά και την ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, θα δημιουργηθεί Παρατηρητήριο Τιμών στις Κυκλάδες».

Δεν είχε τον Θεό του

«Μία διαφορετική σύλληψη έκαναν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου τις πρώτες πρωινές ώρες της 22 Μαρτίου στον ναό του Ταξιάρχη, στην Παλαιά Αγορά της Παροικιάς».

Συλλήψεις για παράνομη οικοδόμηση

«Έτσι, την περασμένη εβδομάδα συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 6 άτομα».

Οι Διόσκουροι του ΑΟΠ μετά τον χωρισμό; | Του Μιχ. Παπαδάκη

«Λέγεται ότι όλες οι σχέσεις που εμπεριέχουν ανθρώπους και «πολιτισμό» κρίνονται στο πως τελειώνουν. Όχι στο πώς αρχίζουν. Στο χωρισμό. Όχι στο σμίξιμο. Η σχέση των ανθρώπων του ΑΟΠ με τον προπονητή της ομάδας κ. Ερρίκο κρίνεται ως καλή, εξ ου και το συναινετικό – φιλικό διαζύγιο».

Τους φίλεψε τριάρα!
Φιλώτι – Νηρέας 2-3

«Τα εύκολα δύσκολα, πήγε να κάνει ο Νηρέας στον αγώνα στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου στη Νάξο, που φιλοξενήθηκε από το Φιλώτι για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣΚ. Ο Νηρέας κέρδισε με 3-2, αλλά θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει» το ματς πολύ πιο εύκολα».