Στον Φ. Κουβέλη και με απόφαση Κεντρικής Επιτροπής ΔΗ.ΜΑΡ, ο Γ. Παπαμανώλης

Στη Δημοκρατική Αριστέρα προσχώρησαν τελικά οι διαγραφέντες από το ΠΑΣΟΚ βουλευτές Γιάννης Αμοιρίδης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Ηλίας Θεοδωρίδης, Γιώργος Παπαμανώλης και Οδυσσέας Βουδούρης. Αργά το βράδυ της 20/3 η Κεντρική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς υιοθέτησε, με ευρεία πλειοψηφία, τη σχετική εισήγηση του προέδρου της Φώτη Κουβέλη. Η ένταξη των προαναφερθέντων στα ψηφοδέλτια του κόμματος θα αποφασιστεί…

…τις επόμενες ημέρες.

Εμπλοκή παρουσιάστηκε στη συνεργασία του βουλευτή Ξάνθης, Τσετίν Μάντατζη, ο οποίος τελικά δεν θα είναι υποψήφιος με το κόμμα του Φώτη Κουβέλη. Η προσχώρηση αποφασίστηκε ύστερα από μαραθώνια συνεδρίαση της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ, πολλά μέλη της οποίας αντιδρούν όχι τόσο στα πρόσωπα, όσο στο πολιτικό σχέδιο του Κουβέλη που κατηγορείται ότι επιχειρεί να στήσει κόμμα με αφερέγγυα και «καΜμένα» πρόσωπα.

Ο κ. Κουβέλης επέβαλε την γραμμή του χάρις κυρίως στο «τυράκι» της άμεσης συγκρότησης Κοινοβουλευτικής Ομάδας αποτελούμενης από τους 4 της ΔΗΑΡ (Κουβέλη, Τσούκαλη, Ψαριανό, Λεβέντη), τον Οικονόμου, και τους άλλους 6 προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ.
ΠΗΓΗ: Antinews