Διαμαρτυρία για υγεία και παιδεία στην Πάρο | γιουχάισμα κατά δημάρχου

 


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή σήμερα 21/3  η διαμαρτυρία των φορέων της Πάρου και Αντιπάρου με αίτημα βελτίωση των συνθηκών στους τομείς δημόσιας παιδείας και υγείας. Παιδιά από τα σχολεία Πάρου και Αντιπάρου, οι γονείς τους και άλλοι πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το Κέντρο Υγείας της Πάρου για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, για να υπενθυμίσουν με διαδήλωση τα συσσωρευμένα…


…προβλήματα στους δύο βασικούς τομείς της ζωής στα νησιά.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από εκπροσώπους σχολείων, εργαζομένων, τοπικών συλλόγων και τοπικών πολιτικών δυνάμεων. Επεισόδιο δημιουργήθηκε, όταν ζήτησε να μιλήσει ο δήμαρχος Πάρου Χρ. Βλαχογιάννης, αφού εκπρόσωποι κάποιων φορέων εκτιμούν ότι έχει ευθύνες για την κατάσταση και στους δύο τομείς κάτι που έδειξαν εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους την ώρα που μιλούσε.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν από τους διοργανωτές, οι δράσεις διαμαρτυρίας πρόκειται να συνεχιστούν και μάλιστα έχει προγραμματιστεί ήδη η συμβολική κατάληψη του καταπέλτη στο πλοίο της Blue Star που θα καταπλεύσει την Παρασκευή 24 Μαρτίου στο λιμάνι της Πάρου.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου» του Σαββάτου 25 Μαρτίου.