Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου για τη διαμαρτυρία στο Κέντρο Υγείας και την απεργία της ΠΝΟ


Δύο ανακοινώσεις έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα ο εμπορικός σύλλογος Πάρου για αντίστοιχα θέματα που αφορούν τα νησιά μας. Αφενός την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται για την υγεία και την παιδεία (εξ αναβολής) αύριο 21 Μαρτίου έξω από το Κέντρο Υγείας Πάρου και αφετέρου, για επιστολή που εστάλη από το σύλλογο στην ΠΝΟ με πρόταση σχετικά με την απεργία που πραγματοποιείται και στην ακτοπλοΐα από εχθές 19/3. Ακολουθούν σταχυολογημένα τα δύο κείμενα:

Α) «ΣΗΜΕΡΑ σας ξανακαλούμαι να παρευρεθείτε και να συμμετέχετε στην ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ που διοργανώνει η Ένωση Γονέων Πάρου για την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας εδώ και χρόνια και για τις σχολικές κοινότητες του νησιού που λειτουργούν σε συνθήκες «ελεγχόμενης χρεοκοπίας»
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΑΥΡΙΟ Τετάρτη, 21 Μάρτη και ώρα 11 το πρωί, έξω από το Κέντρο Υγείας Πάρου. Για άλλη μια φορά θα διαμαρτυρηθούμε για την κοροϊδία των ανάξιων πολιτικών μας , που δεν μπορούν να δώσουν μια λύση. Επαγγελματία κάλεσε από το κατάστημα σου, τον πελάτη σου, τον συνάδελφο σου, τον γείτονα σου, τον φίλο σου, στην ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ της 21ης Μάρτη, πάρε από το χέρι την οικογένεια σου και δώσε ένα δυναμικό παρόν στην διαμαρτυρία αυτή.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Γιατί Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ είναι ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ».

Β) Κλικ εδώ για να διαβάσετε την επιστολή στην ΠΝΟ: επιστολή προς Γ.Γραμματέα ΠΝΟ για την κινητοποίηση