Μνημονιακός στόχος η Δημοτική Αρχή Πάρου και με την βούλα των «Ανώνυμων»


Την Τρίτη 13/3 το βράδυ προς ξημερώματα 14/3 άγνωστοι οι οποίοι με σχετικό τους μήνυμα δήλωσαν ότι εκπροσωπούν την οργάνωση «ΑΝΩΝΥΜΟΙ» κατέλαβαν ηλεκτρονικά την ιστοσελίδα του Δήμου Πάρου. Αντί του συνηθισμένου περιεχομένου πληροφοριών που περιείχε η ιστοσελίδα του Δήμου Πάρου, μετά την ηλεκτρονική επίθεση των «ΑΝΩΝΥΜΩΝ» προβαλλόταν μήνυμα της οργάνωσης με αντιμνημονιακό περιεχόμενο.
Με λίγα λόγια, οι «ΑΝΩΝΥΜΟΙ»της περίπτωσης της ιστοσελίδας του Δήμου Πάρου, έχουν εκτιμήσει…

…ότι η σημερινή διοίκηση του Δήμου Πάρου σε τοπικό επίπεδο, εκπροσωπεί μνημονιακές πολιτικές.
Η ημέρα που διάλεξαν για την ηλεκτρονική επίθεση στον Δήμο Πάρου «ΑΝΩΝΥΜΟΙ» δεν ήταν τυχαία. Στο μήνυμα τους που τοποθέτησαν επί της ιστοσελίδας του Δήμου Πάρου αναγράφουν την ημερομηνία που θα γινόταν η εκδήλωση διαμαρτυρίας των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της Πάρου για παιδεία και υγεία έξω από το Κέντρο Υγείας Πάρου (14/03/2012).

Ο Δήμος Πάρου

Ο υπεύθυνος του Δήμου για την συντήρηση της ιστοσελίδας το πρωί της 14/3 ξεκίνησε τις διαδικασίες αποκατάστασης του προβλήματος.
Ωστόσο, στο αστυνομικό τμήμα Πάρου ο δήμαρχος Χρ. Βλαχογιάννης υπέβαλε μήνυση η οποία διαβιβάστηκε στην υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η «επίθεση» των «Ανωνύμων» ήταν συντονισμένη μέσω ηλεκτρονικών διαδρόμων του εξωτερικού.