ΕΚΤΑΚΤΟ: Απαγορευτικό απόπλου | Προβλήματα

Το Blue Star Naxos δεν ταξίδεψε το πρωί (13/3) το προγραμματισμένο δρομολόγιο του, το οποίο επρόκειτο να ξεκινήσει στις 07:25 από το λιμάνι του Πειραιά για Πάρο. Αιτία αποτέλεσε το απαγορευτικό απόπλου που ίσχυε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το απογευματινό δρομολόγιο…


…της Blue Star από το λιμάνι του Πειραιά που είναι προγραμματισμένο να εκτελεστεί με το Blue Star Paros (σ.σ: μπορεί να γίνει και αλλαγή) πρόκειται να ταξιδέψει κανονικά, μόνον αν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στις Κυκλάδες γίνουν ηπιότερες, όπως έχουν μετατραπεί ήδη οι συνθήκες στον Σαρωνικό.
Συνεπώς, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να ενημερωθούν από τα πρακτορεία για το αν θα εκτελεστεί το σημερινό απογευματινό δρομολόγιο για Πάρο και τα υπόλοιπα νησιά.

Σήμερα το πρωί (13/3) αναχώρησε με καθυστέρηση περίπου μίας ώρας από το λιμάνι της Πάρου το Blue Star Paros με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.
Το απογευματινό δρομολόγιο από Πάρο για Πειραιά δεν θα πραγματοποιηθεί. Όμως, αν δεν αναχωρήσει το απογευματινό δρομολόγιο από Πειραιά για Πάρο, δεν θα υπάρξει ούτε αύριο το πρωί δρομολόγιο από Πάρο για Πειραιά.

Ωστόσο, σε τοπικό επίπεδο δεν εκτελέστηκε σήμερα από Σύρο για Πάρο και το δρομολόγιο του Aqua Jewel. Ανακοίνωση αναβολής δρομολογίου έκανε και το ΑΡΤΕΜΙΣ, παρά του ότι σήμερα δεν περνούσε από την Πάρο. Ωστόσο την παραθέτουμε:
«Η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης ¨ Α. Ν. Ε. Κ.  Α. Ε ¨ , ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των συνεχιζόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών & του σχετικού απαγορευτικού από τις Αρχές το Ε/Γ – Ο/Γ  ¨ ΑΡΤΕΜΙΣ ¨ παραμένει σήμερα 13 – 3 – 2012 στον λιμένα της ΜΗΛΟΥ μέχρι  άρσης του απαγορευτικού».