«Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου» της 10 Μαρτίου 2012, στα σημεία πώλησης Αθηναϊκού τύπου των νησιών μας

Ακτοπλοΐα Κυκλάδων:
ΖΗΤΩ ΤΟ 1979 ΕΥΤΥΧΕΣ ΕΤΟΣ

Υπομονή καλέ, έρχεται το ΠΑΣΟΚ και μετά η ΝΔ να μας σώσουν!
Θυμηθείτε: θαλασσοδάνεια, «Δημητρούλα», Σφηνιάς, ΣΑΜΙΝΑ
Επειδή ξεχνάμε, όλα θα τα ξαναπεράσουμε, χειρότερα;
Αυξήσεις στα εισιτήρια από 1η Απριλίου

«Από «κύκλους» που έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν στις τοπικές κοινωνίες τα λόγια που θέλουν οι εταιρείες να μεταφερθούν, λέγεται τις τελευταίες ημέρες το εξής απίθανο: «…να μην μιλάτε και πολύ και να ευχαριστείτε το θεό και για τα δρομολόγια που έχετε. Μπαίνουμε μέσα. Τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα».

 

S.O.S. εκπέμπει το Παριανό εμπόριο

«Η εικόνα που παρουσιάζει το εμπόριο στην Πάρο είναι πλέον πολύ απογοητευτική και το μέλλον του προδιαγράφεται αβέβαιο. Σύμφωνα με πανελλαδική έρευνα του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών, για την ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), η πτώση του τζίρου στα καταστήματα Πάρου και Αντιπάρου κυμάνθηκε από 30-45%».

 

Προτάσεις για ονοματοδοσίες σε πλατείες και δρόμους της Παροικιάς

«Στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Παροικιάς που πραγματοποιήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου ο συμπατριώτης μας κ. Χριστόδουλος Μαούνης παρουσίασε μία εργασία – μελέτη για ονομασία και μετονομασία συνοικιών, οδών και πλατειών».

 

Ζουν ένα δικό τους Γολγοθά | 15 χρόνια περιμένουν στον Δρυό…

«Eπί 15 χρόνια οι κάτοικοι στην περιοχή (Καλόγηρα) Δρυού ζουν ένα δικό τους Γολγοθά, καθώς κυριολεκτικά τα σπίτια τους κρέμονται στον γκρεμό».

 

«Ψίθυροι»… του Παπαμανώλη

«Πάντως, για τον Παπαμανώλη θα έχω να το λέω. Όλη του η βουλευτική δραστηριότητα εξαντλήθηκε όταν πήγε και έβγαλε την εποχή της παντοδυναμίας του Παπακωνσταντίνου μία φωτογραφία μαζί του, και μετά την μοίρασε στα ΜΜΕ με δελτίο τύπου».

 

Προς Πολιτικούς και Φοροφυγάδες το ανάγνωσμα | Του Δημ. Καλανδράνη

«Λίγο πριν φύγω απ’ τη ζωή, πέστε μου γιατί τόσο με παιδεύετε, σε λίγα χρόνια από τώρα, ίσως και την Άνοιξη του χρόνου να μη την δω, δεν θα’ μαι πολίτης κανενός, μήτε της Ελλάδας μήτε της Ευρώπης ούτε και όλης αυτής της γης».

 

Οι πολιτικές κολοτούμπες στις Κυκλάδες | Του Δ.Μ.Μ.

«Το όλο ανακάτεμα της πολιτικής τράπουλας δεν άργησε να το καταλάβει ο Κυκλαδίτης πολιτικός. Όταν είδε και τις δημοσκοπήσεις (που δείχνουν ότι η «Δημοκρατική Αριστερά» του κ. Φ. Κουβέλη καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση σ’ αυτές), τότε ο κ. Παπαμανώλης ανακάλυψε τα ριζοσπαστικά του αριστερά ιδεώδη!».

 

14 Μαρτίου μην ξεχάσεις | Πάνδημη συμμετοχή

«Σχεδόν όλοι οι φορείς του νησιού μας θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Τετάρτης 14 Μαρτίου για τα προβλήματα υγείας και παιδείας που αντιμετωπίζει η

Πάρος».

 

Αθλητική ανάπτυξη στην Πάρο; | Του Μιχ. Παπαδάκη

«Η προώθησή του αθλητισμού στην Πάρο, προγραμματισμένα, οργανωμένα, γρήγορα αλλά όχι βιαστικά, είμαι πεπεισμένος ότι θα ανανεώσει τα κύτταρα του δημοτικού οργανισμού που δείχνει να βρίσκεται σε καταστολή».

 

«Αχ Ευρώπη» | Σοκ από ερώτηση Μπιζά

«Ο κ. Μπιζάς στη συνέχεια της συνεδρίασης έκανε την εξής ερώτηση στον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γ. Μαχαιρίδη: «Σύμφωνα με το ΕΣΠΑ 2007-2013, προβλέπονταν για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου 280 εκατομμύρια ευρώ. Την προγραμματική περίοδο 2014-2020 τι προβλέπεται;».

 

Ήταν στραβό το κλίμα
Το έφαγε και ο Δεληγιάννης…

«Το μεγάλο ντέρμπι του δεύτερου ομίλου της Β’ ΕΠΣΚ μεταξύ Αστέρα Μαρμάρων και Αστέρα Τραγαίας που θα έκρινε πολλά για την υπόθεση τίτλος, βρήκε νικητές τους Ναξιώτες με 0-3. Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ άσχημα για την Παριανή ομάδα που δέχθηκε ένα γκολ «ανέκδοτο» και τελείωσε με μία βαριά ήττα, στην οποία πολλές ευθύνες έχει και ο διαιτητής κ. Δεληγιάννης».