Νάουσα: Εκδηλώσεις του ΧΟΝ που θα γίνουν το προσεχές διάστημα

«Φωνές παράδοσης» – Νέα χορευτική παράσταση

Την καθιερωμένη ανοιξιάτικη χορευτική του παράσταση θα δώσει ο ΧΟΝ το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012, στην αίθουσα του ΝΗΡΕΑ, στη Νάουσα, στις 20:30. Τίτλος της «Φωνές παράδοσης» και σε αυτήν θα συμμετάσχουν όλα τα τμήματα του ομίλου. Οι χορευτές θα παρουσιάσουν…

…χορούς από τη Μικρά Ασία, το Δρυμό Θεσσαλονίκης, τη Σάμο, τη Μυτιλήνη, τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στο συμβολικό ποσό των τριών ευρώ. Ο Όμιλος καλεί τα μέλη και τους φίλους του να τον τιμήσουν με την παρουσία τους.

 «Μαζί»: η νέα παράσταση της Θεατρικής Παιδικής Συντροφιάς Νάουσας  

Η Θεατρική Παιδική Συντροφιά Νάουσας θα δώσει μία ακόμα παράσταση με τη νέα της δουλειά,το πρωτότυπο έργο «Μαζί» του Παναγιώτη Σπύρου, το Σάββατο 10 Μαρτίου (ώρα έναρξης: 20.00), στην αίθουσα του ΝΗΡΕΑ στη Νάουσα. Ο κόσμος της Πάρου αγκάλιασε με αγάπη και αυτή τη δουλειά της ομάδας, κι όσοι ως τώρα δεν μπόρεσαν, θα έχουν την ευκαιρία να τη δουν.

Τμήμα Πεζοπορίας –  Πεζοπορία  Μαρτίου  

Πεζοπορία θα πραγματοποιήσει το Τμήμα Πεζοπορίας του ΧΟΝ την Κυριακή 11 Μαρτίου στη διαδρομή Πρόδρομος (σημείο συνάντησης: πλατεία) – Bυζαντινό μονοπάτι – Λεύκες – Aγ. Iωάννης  Γυαλιστής – Γήπεδο 5×5 Λευκών. Η πεζοπορία θα διαρκέσει 2 ώρες και θα ξεκινήσει στις 11.00. Αρχηγός θα είναι η κα Μαρία Παντελαίου. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να υπάρχουν αυτοκίνητα τόσο στην αφετηρία, όσο και στο τέλος της διαδρομής.

* Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6974757611.