ΕΚΤΑΚΤΟ: Άσχημα τα νέα για την κατασκευή του νέου Γυμνασίου Παροικιάς | λέει ο Κ. Μπίζας

Με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε σήμερα 21 Φεβρουαρίου 2012 ο περιφερειακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, Κ. Μπιζάς, πληροφορεί την σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Παροικιάς και άλλους ενδιαφερόμενους για την τύχη του έργου του νέου σχολείου, ύστερα από αναζήτηση των πληροφοριών που έκανε ο ίδιος. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΖΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΑΡΟΣ 21.02.12

ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΠΑΡΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΡΟΥ & ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΠΑΡΟΥ

Αγαπητοί Κύριοι,

Σε επικοινωνία που είχα σήμερα 21.2.12 με την Περιφέρεια στην Σύρο , ενημερώθηκα για την σύσκεψη της περιφέρεις με την ΕΓΝΑΤΙΑ που πραγματοποιήθηκε χθες και  η οποία θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες.
Δυστυχώς το έργο του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ δεν φαίνεται να προχωράει. Αφετέρου ενημερώθηκα ότι θα ζητήσουν η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και η ΕΓΝΑΤΙΑ νέα Κ.Υ.Α. στην οποία αντί 77 έργα να περιλαμβάνονται 40 έργα τα οποία θα πληρούν τις προυποθέσεις ένταξης σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Απ΄ότι φαίνεται το ΓΥΜΝΑΣΙΟ δεν θα βρίσκεται σε αυτή την ΚΥΑ. Επίσης δεν υπάρχει ετούτη την στιγμή κάποιο πρόγραμμα που να τρέχει για τα σχολεία. Άρα ο καθένας μας στο μέτρο των αρμοδιοτήτων του, οφείλει να ασκήσει πιέσεις για να μην χαθεί το παραπάνω έργο.

Κ. Μπιζάς
Πάρος 21.2.12

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ (4):
http://wp.me/pU7eZ-3em,
http://wp.me/pU7eZ-3dX,
http://wp.me/pU7eZ-3cZ,
http://wp.me/pU7eZ-3bK