Ανακοίνωση ΕΣΕΕ για το νέο μνημόνιο: Το εμπόριο τελειώνει… | Η ΕΣΕΕ καλεί τα μέλη της στις κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα

Από την ΕΣΕΕ (τριτοβάθμιο όργανο για το εμπόριο) δημοσιοποιήθηκε πριν λίγη ώρα σήμερα 9/2, ανακοίνωση με την οποία καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις κατά της υπογραφής του νέου μνημονίου από την κυβέρνηση. Κατόπιν αυτού, αναμένεται ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγγου Πάρου – Αντιπάρου. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο της ΕΣΕΕ:

«Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις για τη νέα δανειακή σύμβαση που θα κληθεί να επικυρώσει το Ελληνικό Κοινοβούλιο,  η Διοίκηση της ΕΣΕΕ καλεί έκτακτο και διευρυμένο με τους πρόεδρους των Ομοσπονδιών, ΔιοικητικόΣυμβούλιο, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 με μοναδικό θέμα τους τρόπους αντίδρασης του εμπορικού κόσμου. Ο εμπορικός κόσμος με τα νέα μέτρα απειλείται πλέον ευθέως. Οι Έλληνες έμποροι δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να αγωνιστούμε μαζί με άλλους επαγγελματίες και όλους όσους συμβάλλουν στην παραγωγή και διανομή του πλούτου στη χώρα μας, υπερασπίζοντας με αξιοπρέπεια την ύπαρξή μας, χωρίς κηρύγματα παραβατικότητας.

Προτρέπουμε όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους και τις Ομοσπονδίες μας να συμμετάσχουν τις επόμενες ημέρες σε όλες τις συγκεντρώσεις, κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις εργοδοτών και εργαζομένων».