ΑΥΡΙΟ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Αντίδραση για χαράτσια στην Πάρο

 


Ντύσου, πλύσου & στολίσου, φάε και πιες και ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΣΟΥ.
Έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στον περιφερειακό της Παροικιάς θα συναντηθούν αύριο για πρώτη φορά, στις 10:30 το πρωί, κάτοικοι από όλες τις οργανώσεις της Πάρου που συμμετέχουν στην αντίδραση για τα χαράτσια που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση Παπανδρέου και συνεχίζει να βάζει η κυβέρνηση Παπαδήμου.

Μεγάλος αριθμός πολιτών στην Πάρο (πάνω από 450 άτομα) ανταποκρίθηκαν στην ανάγκη να αντιδράσουν στην άδικη φορολογία είτε γιατί δεν είχαν να πληρώσουν, είτε γιατί θεωρούν ληστρικό το μέτρο. Είναι γνωστό ότι οι κάτοικοι στα νησιά μας δεν αντιδρούν «με το πρώτο». Παρόλα αυτά, 400 σπίτια και μαγαζιά που αντέδρασαν, είναι πάρα πολλά για πρώτη φορά.

Εκτιμάται ότι με αυτόν τον αγώνα που γίνεται τώρα, θα πάρουν θάρρος και άλλοι συμπολίτες μας, όπως συμβαίνει με συνανθρώπους μας σε όλη την χώρα. Γι’ αυτό έχει σημασία οι εκδηλώσεις να είναι μαζικές.

Καλούνται να συμμετάσχουν και εκείνοι οι πολίτες που μέχρι τώρα είχαν για να πληρώνουν τα χαράτσια. Είναι βέβαιο ότι τα κόμματα του «μνημονίου» και οι τοπικοί τους εκπρόσωποι δεν πρόκειται να σταματήσουν να απομυζούν την περιουσία των πολιτών, μέχρι να την αφανίσουν, για να μην υπάρχει ελπίδα στις τάξεις των καθημερινών ανθρώπων.

Άρα, μόνο αν  ξεθαρευτούμε για να τους σταματήσουμε, θα φοβηθούν μέχρι να σταματήσουν. Ας τρομοκρατήσουμε, τους τρομοκράτες, λοιπόν.

 Υ.Γ: Άντε, κουνήσου!!!