12 Φεβρουαρίου ποδηλατικός αγώνας στην Πάρο

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.  Δήμου Πάρου σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πάρου και την Ομάδα διάσωσης  διοργανώνει ανοιχτό ποδηλατικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας συνολικής απόστασης 13χλμ. την Κυριακή 12/2/2012 στις 11:30 π.μ. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί…

…από τον χώρο των αρχαίων λατομείων στο Μαράθι και θα διεξαχθεί στη διαδρομή  Μαράθι – Μοναστήρι Θαψανών – Βουνιά και τερματισμό  στο Μαράθι.
Ο αγώνας είναι ανοικτός σε όλους όσους αγαπούν το ποδήλατο με προϋπόθεση συμμετοχής να είναι από 15 ετών και άνω. Για τη συμμετοχή ατόμων κάτω των 18 ετών απαιτείται η υπογραφή του γονέα. Όλοι οι συμμετέχοντες ποδηλάτες υποχρεούνται να φέρουν κράνος.

Στην «ουρά» του αγώνα θα ακολουθεί αυτοκίνητο ασφαλείας για την περισυλλογή αθλητών και ποδηλάτων που θα μείνουν από βλάβη. Επίσης τον αγώνα θα στηρίξει ασθενοφόρο όχημα της ομάδας διάσωσης Πάρου με ιατρική βοήθεια. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και μέχρι τριάντα λεπτά πριν την εκκίνηση, στη γραμματεία του αγώνα που θα βρίσκεται στον χώρο των αρχαίων λατομείων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 6945206202, 6942870222 και 2284360128 καθώς και στο cyclestore, Οrange Café, και στα γραφεία της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. Επίσης μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://www.paros.gr. Με το πέρας του αγώνα θα απονεμηθούν έπαθλα φιλοτεχνημένα από το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Πάρου στους τρείς πρώτους νικητές στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα μοιραστούν αναμνηστικοί έπαινοι. Επίσης, έχουν προγραμματισθεί παράπλευρες εκδηλώσεις.