ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ a la carte: Όσα έφυγαν το πρωί, πλέουν κανονικά. Για όσα δεν έφυγαν, ισχύει απαγορευτικό

Από το κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά ανακοινώθηκε απαγορευτικό απόπλου. Έτσι, δεν θα ταξιδέψει το προγραμματισμένο δρομολόγιο για τις 17:25 σήμερα το απόγευμα του Blue Star Paros από το λιμάνι του Πειραιά για τα νησιά μας. Ωστόσο, κανονικά πλέει το Blue Star Naxos στο δρομολόγιο του που ξεκίνησε σήμερα το πρωί 07:25 από το λιμάνι του Πειραιά για τα νησιά μας.

Συνεπώς, σήμερα το απόγευμα θα υπάρχει δρομολόγιο από το λιμάνι της Πάρου στις 19:15 για τον Πειραιά. Αλλά δεν θα καταφθάσει το βραδινό από Πειραιά Blue Star Naxos 21:45 για τη Νάξο και τα υπόλοιπα νησιά. Επίσης, δεν θα υπάρξει το πρωινό δρομολόγιο 10:45 από Πάρο για Πειραιά αύριο 31/01/12.
Για παράδειγμα, η ΑΝΕΚ ενημέρωσε το επιβατηγό κοινό ότι  λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και της σχετικής απαγόρευσης απόπλου , το δρομολόγιο Ε/Γ -Ο/Γ  “ΑΡΤΕΜΙΣ ” που είχε σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 30-1-2012 προγραμματισμένο με αναχώρηση από ΣΥΡΟ 12:00 προς ΝΑΞΟ -ΙΟ-ΘΗΡΑ -ΣΙΚΙΝΟ-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ-ΚΙΜΩΛΟ-ΜΗΛΟ και επιστροφή την 31-1-2012, θα παραμένει ανεκτέλεστο. Το Aqua Spirit όμως ταξίδευε κανονικά.

Για αύριο Τρίτη 31/1 αναμένεται να μην πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο πλοίου στην περιοχή μας, αφού η πρόγνωση καιρό ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ δίνει 9 μποφόρ.