Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου για το 13ο και 14ο μισθό και την πλατεία Συντάγματος της 25/1

Το παρακάτω κείμενο δημοσιοποίησε σήμερα 26/1  ο συνδυασμός της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου» για να σχολιάσει τα όσο έχουν γίνει στην κεντρική πολιτική σκηνή το τελευταίο 24ωρο σε σχέση και με το πως αυτά προβλήθηκαν από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ στα βραδινά δελτία ειδήσεων:


«Ρε συ,είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα;

Τα παπαγαλάκια της πληρωμένης ενημέρωσης,τα γκόλτεν μπόϊς του κάθε επιχειρηματία,οι «ατσαλάκωτες φάτσες» που κάθε βράδυ εισβάλουν στα σπίτια μας, η αστική προπαγάνδα δίνει ρέστα στην υποκρισία αλλά ταυτόχρονα  είναι και γυμνή. Χτες από το πρωί αρκετοί δημοσιογράφοι δήλωναν έκπληκτοι… γιατί διάφοροι συνάνθρωποί μας πήγαν στο Σύνταγμα να πάρουν τζάμπα λάχανα και πατάτες.Οι ίδιοι αυτοί δημοσιογράφοι δεν έχουν καμιά έκπληξη για τις χιλιάδες απολύσεις,για το πετσόκομμα στα μεροκάματα.

Απορούν όμως με τη φτώχεια.Είναι οι ίδιοι που με περισπούδαστο ύφος βεβαιώνουν πως δεν καταργούνται ο 13ος και ο 14ος μισθός,την ώρα που αυτοί οι μισθοί έχουν ήδη εξαφανιστεί στην πράξη από τις τιμές στα προϊόντα και τα φορολογικά χαράτσια. Μην τους ακούτε. Λένε συνειδητά ψέματα, γιατί αυτό συμφέρει τόσο στα αφεντικά τους όσο και στο σύστημα. Μην «βρωμίζετε» άλλο τα αυτιά σας με την οργανωμένη και κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση. Τους ακούσατε να σας ενημερώνουν για…καμιά 400ριά απεργούς χαλυβουργούς εκεί στον Ασπρόπυργο που βρίσκονται στην 88η μέρα απεργίας;Εκεί και αν έχουν μείνει έκπληκτοι…Ακούς εκεί απεργία.
Πως το έλεγε η Μαλβίνα: «Οξω…φλούφληδες απ’την παράγκα»».

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΡΟΥ
26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012