Κλιμάκιο ΝΔ σε Πάρο και Νάξο 20, 21,22 Ιανουαρίου

Από το αρμόδιο τμήμα της Νέας Δημοκρατίας δημοσιοποιήθηκε σήμερα 17/1 ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιείται η επίσκυψη κλιμακίου του κόμματος σε Πάρο και Νάξο το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο με το οποίο δημοσιεύεται το πρόγραμμα στα δύο νησία:

«Η Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, πιστή στη δέσμευση της απέναντι στις τοπικές κοινωνίες και δη αυτές του νησιωτικού χώρου που δοκιμάζονται εντός των σαφώς ιδιαίτερων συνθηκών που διαμορφώνει η γεωγραφική ασυνέχεια, πραγματοποιεί το τριήμερο 20 – 21 – 22/ 01 / 2012, τη δεύτερη μέσα σε δύο μήνες επίσκεψή της στα νησιά Νάξο και Πάρο. Σε άμεση συνεργασία με τις Τ.Ο. Ν.Δ. των δύο νησιών αλλά και με τη Ν.Ο.Δ.Ε. Κυκλάδων, οργανώνονται οι εκδηλώσεις κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας σε Νάξο και Πάρο, παρουσία του Αναπληρωτή Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Κυκλάδων Ι. Βρούτση και του πρ. Υπουργού και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ε. Στυλιανίδη. Την Γραμματεία Οργανωτικού εκπροσωπούν ο Αναπληρωτής Γραμματέας Νήσων Αιγαίου & Κρήτης Κ. Τσιμάρας και ο Περιφερειάρχης Ανατολικών Κυκλάδων Γ. Παντάκης.

Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 Ιανουαρίου 2012

Άφιξη στο νησί της Νάξου – Συνάντηση με την Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Νάξου

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 Ιανουαρίου 2012

Επίσκεψη στα μαγαζιά της Χώρας συνάντηση με φίλους και μέλη
Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Παροναξίας
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νάξου κ. Ε. Μαργαρίτη
Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ    (ώρα 17:30)
Συνάντηση με φορείς της νήσου (ώρα 18:30)
Κοπή Βασιλόπιτας Τ.Ο. Ν.Δ. Νάξου
Χαιρετισμό απευθύνουν τα στελέχη της Οργάνωσης, ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Ι Βρούτσης ενώ ακολουθεί η ομιλία του επίσημου καλεσμένου πρ. Υπουργού και βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Ε. Στυλιανίδη (ώρα 19:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 Ιανουαρίου 2012

Άφιξη στην Πάρο
Επίσκεψη σε εκδήλωση των ΑΜεΑ (ώρα 11:00)
Κοπή Βασιλόπιτας και ομιλία του πρ. Υπουργού και βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Ε. Στυλιανίδη (ώρα 12:00)
Επίσκεψη στο Δημαρχείο Πάρου, συνάντηση με Δήμαρχο και Δημοτικούς συμβούλους (ώρα 14:00)
Συνάντηση με φορείς της νήσου (ώρα 14:30)