ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2011 PAWS ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ:

 


Φωτογραφία από το καταφύγιο του PAWS

Από τον φιλοζωικό σύλλογο PAWS δημοσιοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ενημέρωση σχετικά με την δραστηριότητα του συλλόγου κατά την προηγούμενη χρονιά, καθώς και για ένα πρόγραμμα υιοθεσίας κατοικίδιων που συνεχίζεται στο νησί μας. Στην ανακοίνωση ο σύλλογος υποστηρίζει:

«Σώσαμε 213 εγκαταλελειμμένα σκυλιά, στειρώσαμε 175 γάτες, βρήκαμε…

…σπίτι σε 219 σκυλιά και σε 40 γατάκια, διατηρήσαμε 15 σταθμούς σίτισης γατών. Πολλές ευχαριστίες στους εθελοντές και στους δωρητές μας, χωρίς τους οποίους τίποτα από τα παραπάνω δε θα ήταν δυνατό, στη Sabine που πετυχαίνει το ακατόρθωτο στο καταφύγιο, στους κτηνιάτρους Λάμπρου και Τσιγώνια που φρόντισαν τόσα τραυματισμένα και άρρωστα αδέσποτα και φυσικά σε όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν στο καινούργιο μαγαζί του PAWS.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ PEDIGREE

Το πρόγραμμα υιοθεσίας PEDIGREE που ισχύει από 25 Οκτωβριου2011 έχει ήδη 2 υποψηφίους – τον Πάκο και τον Τσεπ – 2 αρσενικοί που βρήκαν πολύ καλά σπίτια στην Πάρο. Σας υπενθυμίζουμε ότι το PEDIGREE προσφέρει ελεύθερα τροφή για 6 μήνες σε όποιον μόνιμο κάτοικο Ελλάδας υιοθέτει σκυλάκι από το καταφύγιο μας στην Τρυπητή».