Απαγορευτικό σήμερα 11/1, σταδιακή αποκατάσταση καιρού και δρομολογίων πλοίων αύριο

Όπως είχαμε δημοσιεύσει έγκαιρα από εχθές, απαγορευτικό απόπλου ισχύει από σήμερα 11/1 τα ξημερώματα για τα πλοία που ταξιδεύουν στο Αιγαίο. Έτσι, το Blue Star Delos δεν απέπλευσε σήμερα το πρωί στις 7:25 από το λιμάνι του Πειραιά για τα νησιά μας, ενώ αναμένεται να μην ταξιδέψει ούτε και το απογευματινό δρομολόγιο της ίδιας εταιρείας Blue Star Naxos στις 17:30.
Αυτό σημαίνει ότι σήμερα11/1 δεν θα εκτελεστεί από Πάρο το απογευματινό δρομολόγιο 19:15 προς Πειραιά, ενώ αύριο το πρωί 12/1 δεν θα υπάρχει πλοίο για να εκτελέσει το πρωινό δρομολόγιο από το λιμάνι της Πάρου προς Πειραιά στις 10:45.
Ωστόσο, εκτιμάται ότι το πρωινό δρομολόγιο του Blue Star Delos αύριο 12/1 το πρωί θα εκτελεστεί ακόμα και λίγο αργότερα από την καθορισμένη του ώρα (7:25) για να έχουν καταπέσει οι άνεμοι, όπως αναμένεται, σύμφωνα με τα δελτία πρόγνωσης καιρού.

Εχθές 10/1 εκτελέστηκε το απογευματινό δρομολόγιο του διανησιωτικού ΑΡΤΕΜΙΣ για Σύρο. Όμως το σημερινό δρομολόγια που ήταν προγραμματισμένο για τις 12:00 δεν εκτελέστηκε. Έτσι, όσοι Παριανοί είχαν ταξιδέψει στην Σύρο για κάποια εργασία τους, θα μείνουν εκεί έως αύριο.