Οι εκδηλώσεις που έκανε και εκείνες που θα κάνει άμεσα ο ΧΟΝ

 

Από την παιδική παράσταση του ΧΟΝ «Το παιδί με την φλογέρα»

Από τον Χορευτικό Όμιλο Νάουσας (ΧΟΝ) δημοσιοποιήθηκαν εχθές, η αναφορά για το παιδικό θεατρικό έργο που παρουσιάστηκε την εορταστική περίοδο από το σύλλογο το οποίο αποτελεί δημιουργία εξολοκλήρου με ίδιες δυνάμεις, καθώς παρέχεται και ενημέρωση για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες από τον σύλλογο. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

ΝΕΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ
Κοπή πίτας –  Γενική συνέλευση μελών

Την πίτα του θα κόψει ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου στη γενική συνέλευση μελών, που θα πραγματοποιήσει…


την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 19.00 στην αίθουσά του, στη Νάουσα (στο δρόμο πάνω από το γυμνάσιο). Θα γίνει ο οικονομικός απολογισμός και ο απολογισμός δράσης, καθώς και παρουσίαση του προγραμματισμού δραστηριοτήτων για τη νέα χρονιά. Το ΔΣ καλεί τα μέλη και τους φίλους του ομίλου να τους τιμήσουν με την παρουσία τους.
Τμήμα πεζοπορίας ΧΟΝ – Πεζοπορία Ιανουαρίου

Την πρώτη του πεζοπορία για το 2012 θα πραγματοποιήσει το Τμήμα Πεζοπορίας του ΧΟΝ την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στη διαδρομή της πεζοπορίας Παροικιά (σημείο συνάντησης: πρατήριο «Μάρω») – Κακάπετρα – Άγιος Αρσένιος – Ανερατζά – Αγκαιριά. Η πεζοπορία θα διαρκέσει τρεις ώρες και θα ξεκινήσει στις 11.00. Αρχηγός θα είναι η κα Μαρία Παντελαίου. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φροντίσουν, ώστε να υπάρχουναυτοκίνητα τόσο στην αφετηρία, όσο και στο τέλος της διαδρομής.

  • Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6977 713005 τις ώρες 10.00 – 14.00 και 20.00 – 22.00.

«Το παιδί με τη φλογέρα» Η χριστουγεννιάτικη παράσταση του ΧΟΝ

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011 η Θεατρική Παιδική Συντροφιά Νάουσας του Χ.Ο.Ν. παρουσίασε στην αίθουσα του «Νηρέα» τη χριστουγεννιάτικη της παράσταση με τον τίτλο «Το παιδί με τη φλογέρα»,ένα πρωτότυπο έργο για την αγάπη και την οικολογία, του εκπαιδευτικού Παναγιώτη Σπύρου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δημιουργός του έργου «σε αυτές τις δύσκολες μέρες, τίποτα πιο αισιόδοξο, από ένα παραμύθι αγάπης προς το συνάνθρωπο και τη φύση. Ας μη ξεχνάμε ότι εμείς ανήκουμε στη γη και όχι η γη σε μας. Έχοντας αυτό σαν σκέψη σκέφτηκα τούτη την ιστορία». Οι νεαροί ηθοποιοί για μια ακόμα φορά στάθηκαν επάξια στις απαιτήσεις του έργου. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Π. Σπύρου, με την πολύτιμη βοήθεια των Κονταράτου Μαρουσώς και Τσιότρα Ελένης στην ετοιμασία της παράστασης και τις χορογραφίες. Τους φωτισμούς επιμελήθηκαν οι Βασιλειάδης Αλέξανδρος και Λακταρίδης Μάκης.


Ο Όμιλος ευχαριστεί τα μέλη του Τμήματος Γυναικών του καθώς και τους Κορδονέλλη Μαρία, Κοπιτόπουλο Κωνσταντίνο, Ζέλκα Βασίλη, Μουστακίδη Λίνα, Νιάνιο Χρήστο, Μαυρίδου Δήμητρα, Μυρωτή Χαρά, Τσίλη Δημήτρη, Χαμηλοθώρη Υπαπαντή που συμμετείχαν στην ετοιμασία των σκηνικών και των αντικειμένων, όπως και τις κυρίες Ειρήνη & Ιωάννα Αριανούτσου (βιβλιοπωλείο) και Μπαρμπαρίγου Ευαγγελία (χρώματα-σιδηρικά) για την προσφορά των υλικών.
Πριν την παράσταση  ο ΧΟΝ συγκέντρωσε κουτιά με γάλα, τα οποία προσέφεραν οι γονείς και τα μέλη του, στηρίζοντας την πρωτοβουλία των Γιατρών του Κόσμου για βοήθεια σε ελληνικές οικογένειες που έχουν ανάγκη. Στήθηκε έτσι ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο και τις επόμενες ημέρες τα κουτιά που συγκεντρώθηκαν στάλθηκαν στον προορισμό τους, με την αφιλοκερδή μεταφορά από μεταφορική εταιρεία της Παροικιάς.