Κέφι που καρφώνει …τα έξοδα / Πάρτυ βόλεϊ γυναικών ΑΟΠ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στο «KIALOA» η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΑΟΠ διοργανώνει ΠΑΡΤΥ!

Στις 11 το βράδυ, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να ξεφαντώσουμε! Η τιμή του πρώτου ποτού θα είναι 8 ευρώ και μέρος των εσόδων θα δοθούν προς ενίσχυση του τμήματος βόλεϊ. Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή 30/12 στις 11 το βράδυ στο «KIALOA» στον παραλιακό δρόμο της Παροικιάς (μετά την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής).
Ο Αθλητικός Όμιλος Πάρου συνεχίζει…

…για δεύτερη χρονιά την προσπάθειά του στο γυναικείο βόλεϊ. Η ομάδα κάτω από αντίξοες συνθήκες (δίχως καν ένα γήπεδο ανοιχτό, για αθλοπαιδιές στην Παροικιά με τα στοιχειώδη μέσα), συνεχίζει την προετοιμασία της ώστε κάποια στιγμή να είναι έτοιμη για να λάβει μέρος σε επίσημο πρωτάθλημα. Σε σχετικό δελτίο τύπου ο σύλλογος της Παροικιάς ενημερώνει επιπλέον ότι η ομάδα βόλεϊ νεανίδων – γυναικών (που αποτελείται από 30 αθλήτριες) κάνει προπονήσεις κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή. Έως τώρα, έχει δώσει φιλικούς αγώνες στη Νάουσα και τη Νάξο, ενώ τη νέα χρονιά θα μεταβεί και πάλι στη γειτονική Νάξο για νέους φιλικούς αγώνες.

Από φέτος ο ΑΟΠ δημιούργησε και τμήμα παγκορασίδων (μαθήτριες δημοτικών σχολείων) και σ’ αυτή την προσπάθειά μας μετέχουν – για την ώρα – 18 αθλήτριες. Η οικογένεια του ΑΟΠ θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τις προπονήτριες του γυναικείου βόλεϊ κ. Μαρία Λακταρίδου και ιδιαιτέρως την κ. Λαμπρινή Βαλαβάνη για την υπομονή της με τις μικρές αθλήτριες της ομάδας. Επίσης, το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΑΟΠ εύχεται καλές γιορτές σε όλους τους φιλάθλους και τους κατοίκους των νησιών.