Αλυκή Πάρου / Προβολή με τραγούδι

csUHcS8DZB4

Ένα τραγούδι σε ρυθμό νησιώτικο κυκλοφορεί σε video με ωραίες φωτογραφίες εδώ και λίγες ημέρες στο διαδίκτυο. Πρόκειται για τραγούδι του οποίου τους στίχους έχει γράψει ο κάτοικος της περιοχής Δ. Καλανδράνης ο οποίος δεν έχει καμία επαγγελματική σχέση με την μουσική, αλλά είχε – πριν συνταξιοδοτηθεί – με το marketing. Την μουσική έχει γράψει ο Γιάννης Μπαλίκος, ενώ τραγουδά ο Μανώλης Ραγκούσης.
Τους τρεις πρωταγωνιστές του τραγουδιού συνδέει το γεγονός ότι κατοικούν στην Αλυκή της Πάρου. Το τραγούδι ονομάζεται «Αλυκή» και περιγράφει τα καλύτερα σημεία της ομώνυμης περιοχής του νησιού μας. Ακούγεται ευχάριστα, ενώ διαθέτει επαγγελματική ηχοληψία και έτσι αποδίδεται η καλή του ενορχήστρωση.


Επειδή στην Αλυκή κυκλοφορούν «λυκόρνια» της δημοσιότητας και της αυτοπροβολής, τρέχουμε να αναδείξουμε το τραγούδι και τους αληθινούς πρωταγωνιστές του, πριν αρχίσουν τα «like» και τα υπόλοιπα…

Ο Δ. Καλανδράνης είναι τετραπέρατος και πολύ επικοινωνιακός, παρά του ότι σεμνύνεται και δεν εμφανίζεται «μπροστά». Τις ιδέες του της παρουσιάζουν σαν δικές τους άλλοι. Προσπάθησε να φτιάξει ένα τραγούδι με σκοπό να ακούγεται στο Ίντερνετ και να προβάλλεται η περιοχή του. Είναι ένας τρόπος απλός και σχετικά φθηνός αυτός που σκέφθηκε και μερικά «Μπράβο» και η καταγραφή της συνεισφοράς του στην περιοχή του αρκούν. Οι άλλοι δύο συντελεστές είναι ικανοί και γνωστοί για την προσφορά τους σε όλη την Πάρο, εδώ και χρόνια, πόσο μάλλον τώρα, που προσφέρουν στο χωριό τους.

Συγχαρητήρια και στους τρείς και «καλοτάξιδο» το τραγούδι για τον σκοπό του.

Advertisement