Ο ΑΟΠ δεν ευχαριστήθηκε το παιχνίδι στη Σύρο το τελευταίο Σαββατοκύριακο

 


Προφανώς, το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΠ είναι δυσαρεστημένο από την διαιτησία, μετά τον τελευταίο αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή 4/12. Έτσι, εχθές 5/12 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου και στη συνέχεια δημοσιοποιήθηκε η ειρωνικής διάθεσης ανακοίνωση που ακολουθεί μαζί με μία ακόμη που αφορά όμως δύο χορηγούς της ομάδας:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πάρου εκφράζει τη χαρά του για τη διαιτησία του κ. Μ. Βακόνδιου στον αγώνα με τον Α.Ο. Πάγου στο γήπεδο της Άνω Σύρου την Κυριακή 4/12/2011. Ακόμα, εκφράζουμε τη χαρά μας και για την πρόοδο του βοηθού διαιτητή κ. Ν. Ζαγοριάνου. Και οι δύο με τις αποφάσεις τους, μας έδειξαν πως μπορεί να αγωνιστεί η ομάδα μας με 9 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο και πως ακόμα μπορεί να αγωνιστεί δίχως να έχει στον πάγκο της τον προπονητή της και τον έφορο ποδοσφαίρου. Πιστεύουμε ότι με παρόμοια αντιμετώπιση και σε προσεχείς αγώνες η ομάδα μας θα γίνει καλύτερη και θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο, κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη.

 

Επίσης, για να επανέλθουμε στη σοβαρότητα, ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία τον ΑΟ Πάγου και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση του άτυχου ποδοσφαιριστή της Κουφουντούρα. Τέλος, ο ΑΟΠ διαβεβαιώνει τους πάντες ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί για την πρόοδο του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Ο Αθλητικός Όμιλος Πάρου εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του για τις χορηγίες προς την ομάδα μας από τον κ. Παύλο Μαραγκουδάκη (κατάστημα «Γερμανός») και τον ασφαλιστικό πράκτορα κ. Μάριο Μαυρομάτη».