Συλλ. Γυναικών Νάουσας Πάρου: Από εκδρομή ερχόμενες, κάνουν Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό και παζάρι ανταλλαγών

Ανακοινώσεις σχετικά με τις δραστηριότητες του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας  της τελευταίας περιόδου δημοσιοποιήθηκε σήμερα 5/12. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

Α. ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προσκυνηματική εκδρομή του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου στην Αμοργό από 18-22 Νοεμβρίου 2011.  Μετά από πρόσκληση, η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου (Χοζοβιώτισσας) στην Αμοργό, ενώ στο ταξίδι τους αυτό τους ακολούθησαν μέλη και φιλοι του συλλόγου. Εκτός απ’ τις εκδηλώσεις που συμμετείχαν, οι εκδρομείς περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα και τις φυσικές ομορφιές της Αμοργού, αλλά και διασκέδασαν. Ο σύλλογος ευχαρίστησε τους ανθρώπους από την Αμοργό που τους φιλοξένησαν και τους ιδιοκτήτες της μονάδας στην οποία διέμειναν.

Β. ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ

Φέτος ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου αποφάσισε…

…να δώσει ένα κίνητρο στους κατοίκους του χωριού της Νάουσας ώστε, παρά τις δύσκολες συγκυρίες, να στολίσουν τους εξωτερικούς χώρους των σπιτιών τους την περίοδο των γιορτών, για να υπάρχει φως και ζωντάνια σε πείσμα των συνθηκών. Έτσι μια επιτροπή από μέλη του Δ.Σ. αλλά και απλά μέλη του συλλόγου θα κρίνει και θα βραβεύσει τον πιο όμορφο και ευφάνταστο εξωτερικό στολισμό. Όσον αφορά το δώρο θα είναι έκπληξη (μικρό αλλά ιδανικό για τις γιορτινές μέρες!).

Γ. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

«ΠΑΖΑΡΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ» διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου στις 28-12-2011. «Είναι ο δικός μας τρόπος να αντιμετωπίσουμε την κρίση και τη μιζέρια των ημερών-και το μόνο παζάρι που δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για ν΄αποκτήσετε ότι σας αρέσει» ισχυρίζεται στην ανακοίνωση του ο σύλλογος.
Περιμένει τα μέλη και τους φίλους του την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011 από τις 12:00 μ.μ. έως αργά (!) στην αίθουσα «Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ» στη Νάουσα.
Ο σύλλογος προσκαλεί: «Φέρτε ρούχα, βιβλία κι αντικείμενα που δεν χρειάζεστε, (και είναι ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ), για να τ’ ανταλλάξετε με κάτι άλλο που μπορεί να σας χρειάζεται και να σας ενδιαφέρει!!! Ή απλά φέρτε την οικογένεια ή την παρέα σας, το κέφι ή τα μουσικά σας όργανα, το κρασι ή τη σούμα σας, το τυρί ή τις ελιές σας κι ότι αλλο νομίζετε ότι θα θέλατε να μοιραστείτε με τους συντοπίτες μας, κι ελάτε ν’ ακούσουμε μουσική, να χορέψουμε, να φάμε και να διασκεδάσουμε, ζωντανεύοντας το χωριό και το νησί μας που «ερημώνει» τέτοιες μέρες. Κι αν δεν σας δελεάσαμε μ’ όλα αυτά, σας λέμε ότι στις 5:00 μ.μ. θα υποδεχθούμε με τους μικρούς μας φίλους τον Άγιο Βασίλη, που θα μοιράσει δώρα, ενώ θα ακούμε κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας απ’ τη φιλαρμονική του Δήμου Πάρου και τη χορωδία του συλλόγου μας. Και φυσικά θα συνεχίσουμε όσο αντέξουμε με ζωντανή μουσική και μεζέδες!!! Σας περιμένουμε όλους! Καλές Γιορτές!»