Παρέμβαση ΑΟΠ για αθλητικά έργα στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Παροικιάς

 

Συνεδρίαση του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Παροικιάς πραγματοποιήθηκε εχθές 31/10. Το κύριο θέμα της συνεδρίασης ήταν οι προτάσεις από το συμβούλιο της πρωτεύουσας προς τον δήμο Πάρου και το δημοτικό συμβούλιο, ενόψει της σύνταξης του δημοτικού προϋπολογισμού και του δημοτικού τεχνικού προγράμματος έργων για το έτος 2012.
Στην συγκεκριμένη συζήτηση πραγματοποίησε παρέμβαση εκπρόσωπος του αθλητκού συλλόγου Α.Ο.Πάρου ο οποίος σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου που δημοσιοποίησε, αναφέρθηκε στα εξής:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πάρου συμμετείχε (μετά από πρόσκληση που έλαβε) στη συνεδρίαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Παροικιάς, κατά την οποία κατατέθηκαν οι προτάσεις για το επιχειρησιακό πρόγραμμα 2012. Πλην των παγίων αιτημάτων μας για το Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς (κατασκευή κυλικείου, βοηθητικών χώρων κλπ) ο ΑΟΠ πρότεινε και τα εξής:
α) κατασκευή σκέπαστρου (χαμηλού κόστους) στο κέντρο της εξέδρας του Δημοτικού Σταδίου Παροικιάς,
β) κατασκευή ανοιχτού γηπέδου αθλοπαιδιών κάτω από την είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Παροικιάς μεταξύ στίβου και «λόφου» – ανεκμετάλλευτου χώρου, που υπάρχει.

Σημειώνουμε, ότι κατά τη διάρκεια παρέμβασης εκπροσώπου μας τονίσαμε ότι σε ολόκληρη την Παροικιά δεν υπάρχει ούτε ένας δημοτικός ή δημόσιος χώρος για αθλοπαιδιές, πλην των χώρων που υπάρχουν σε σχολικές εγκαταστάσεις. Ακόμα, τονίσαμε ότι παρά την οικονομική δυσπραγία πρέπει να μην υπάρχουν «εκπτώσεις» σε θέματα υγείας, παιδείας και αθλητικών υποδομών.
Το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Παροικιάς έκανε ΟΜΟΦΩΝΑ ΔΕΚΤΕΣ τις προτάσεις μας.

Υ.Γ. Δεν γνωρίζουμε από πολιτική, αλλά γνωρίζουμε ότι εδώ και μήνες όλες οι προτάσεις μας θεωρούνται λογικές και γίνονται αποδεκτές. Συνεχίζουμε υπομονετικά να περιμένουμε την υλοποίηση των προτάσεων μας που είναι προς όφελος της νεολαίας του νησιού μας».