Ο Κ. Ροκονίδας επισκέφθηκε τους εργαζόμενους του Δήμου Πάρου που κάνουν κατάληψη. Οι δηλώσεις

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου Κ. Ροκονίδας

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου που δημοσιοποιήθηκε εχθές 18/10: «…με αφορμή την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων του Δήμου Πάρου και τη κατάληψη των δημοτικών εγκαταστάσεων από μέρους τους , ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ροκονίδας επισκέφθηκε την Δευτέρα 17/10 τους εργαζόμενους στο Δημαρχείο και σήμερα Τρίτη τους εργαζόμενους στη καθαριότητα.

Εκφράστηκε η συμπαράσταση της παράταξης στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων που αποτελεί αγώνα όλων των εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων, των συνταξιούχων, των αγροτών, των νέων για να εμποδιστεί και να ανατραπεί η βάρβαρη κυβερνητική πολιτική. Κάλεσε τους εργαζόμενους να αναλογιστούν τα προεκλογικά λεγόμενα της Λαϊκής Συσπείρωσης, για τη πολιτική της κυβέρνησης και τον «Καλλικράτη», όταν άλλοι μίλαγαν για «μεταρρυθμιστική επανάσταση» στη δημόσια διοίκηση. Τους πρότρεψε να βγάλουν συμπεράσματα για όλους αυτούς που είναι πολιτικά στηρίγματα της κυβέρνησης, από πολιτικά κόμματα μέχρι βουλευτές και τοπικούς παράγοντες.

Χαιρέτησε τη καθολική συμμετοχή τους στις απεργιακές κινητοποιήσεις και τέλος κάλεσε τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό παρόν στην αυριανή συγκέντρωση στην πλατεία της Μαντώς 11π.μ. «Αυτή η συμμετοχή», όπως χαρακτηριστικά είπε,  «θα είναι η καλύτερη απάντηση στα κυβερνητικά ιδεολογήματα ότι όποιος δεν είναι στο δρόμο είναι μαζί μας»».