Συμμετοχή στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών Πάρου και Αντιπάρου

Ανακοίνωση με την οποία δηλώνουν το πρόγραμμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας της ερχόμενης εβδομάδας κατά των περικοπών της κυβέρνησης δημοσιοποίησε ο σύλλογος εκπαιδευτικών Πάρου – Αντιπάρου σήμερα 13/10. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

«Μετά και τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης , με το νέο μισθολόγιο – φτωχολόγιο, οδηγούμαστε στην εξαθλίωση.  Με μισθούς πείνας , με τεράστιες ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς αλλά και σε βιβλία, όλοι οι εκπαιδευτικοί, λέμε με μια φωνή «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ , ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!!» Για το λόγο αυτό ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε , να ξεσηκωθούμε . Μετά λοιπόν και από εισήγηση του Δ .Σ. της Δ.Ο.Ε καλούμε όλους τους συναδέλφους  την:
1) Τρίτη 18/10 σε ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  και συμβολικές καταλήψεις  στα κτήρια της διοίκησης της εκπαίδευσης . Για τη διευκόλυνση συμμετοχής όλων των συναδέλφων κηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση στο χώρο μπροστά από το 6ο γραφείο Π.Ε. στις 11.30 π.μ.

2) Τετάρτη 19/10 και Πέμπτη 20/10   σε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση. Τώρα είναι η ώρα να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας με τη συμμετοχή μας στις Γενικές Συνελεύσεις. Είναι η ώρα όλοι μαζί ενωμένοι να αποφασίσουμε για το μέλλον μας».