Ο Χ. Κόκκινος στη δημοσιότητα για προβλήματα παιδείας και Νεωρίου

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του επικεφαλής του συνδυασμού της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Χ. Κόκκινου, σειρά Παρεμβάσεων – Συνεντεύξεων πραγματοποίησε ο ίδιος, ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις από κεντρικά Μ.Μ.Ε. και ως Αντιπρόεδρος της Δ.Ο.Ε. και Πρόεδρος της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. για τα θέματα:  

  •  Τη λειτουργία του Ναυπηγείου «Νεωρίου» Σύρου.
  • Τα προβλήματα στον ευαίσθητο τομέα της Εκπαίδευσης με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα:


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «KONTRA CHANNEL» την Πέμπτη 16/09/2011 για το ζήτημα της λειτουργίας του Ναυπηγείου του Νεωρίου της Σύρου και της πρωτοβουλίας που ανέπτυξε η μείζονα μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη στήριξη των πεντακοσίων (500) εργαζομένων στη μοναδική «βαριά» βιομηχανική μονάδα του Νοτίου Αιγαίου. Ο κ. Κόκκινος ζήτησε τη στήριξη της Πολιτείας και την άμεση υλοποίηση των αλλεπάλληλων  κυβερνητικών υποσχέσεων για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Ναυπηγείου.
Στην ημερήσια εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» της Παρασκευής 16/09/2011 στη σελίδα 23 ανέδειξε τα προβλήματα της Εκπαίδευσης με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και τα ιδιαίτερα ζητήματα Παιδείας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Νοτίου Αιγαίου.
Στο 100ο τεύχος του περιοδικού «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» της εβδομάδας 15/09-21/09 στη σελίδα 92 αναφέρθηκε στα προβλήματα της Παιδείας.
Την Κυριακή 18/09/2011 και ώρα 10:15 π.μ. θα φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΤΗΛΕΑΣΤΥ».