Αγαπημένα «Ναι» του δημάρχου Πάρου κ. Χρ. Βλαχογιάννη

Όμως στις 14 Σεπτεμβρίου με το έμβλημα του Δήμου Πάρου δημοσιοποιήθηκε διαμαρτυρία για την επιβολή του μέτρου του ΦΠΑ στις επιχειρήσεις εστίασης. Η διαμαρτυρία προερχόταν από την δημοτική σύμβουλο της πλειοψηφίας του δημάρχου κ. Χρ. Βλαχογιάννη και πρόεδρο της τουριστικής επιτροπής κ. Μ. Χανιώτη.
Το ότι γνώριζε ο δήμαρχος για την πρωτοβουλία που θα αναλάμβανε η δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού του κ. Μ. Χανιώτη στο πλαίσιο της τουριστικής επιτροπής που θα συνεδρίαζε λίγες ημέρες μετά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 6/9 και έτσι, με την άρνηση του στην κ. Γρ. Πρωτολάτη, θα «προστάτευε» την ενέργεια της Μ. Χανιώτη, πρέπει να θεωρείται βέβαιο.

Το ότι θα εμφανιζόταν η «ανύπαρκτη πολιτικά» δημοτική σύμβουλος κ. Μ. Χανιώτη πως δήθεν διεκδικεί για μία μεγάλη πλειοψηφία των επαγγελματιών του τουρισμού, ήταν μέσα στον επικοινωνιακό σχεδιασμό του δημάρχου Χρ. Βλαχογιάννη, για να προσπαθήσει με αυτόν τον τρόπο να περισώσει την ίδια και τον εαυτό του από την οργή των επαγγελματιών του τουρισμού οι οποίοι έδιναν μόνοι τους την μάχη της μεγάλης πτώσης το φετινό Καλοκαίρι.

Το ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στον τουριστικό τομέα είναι για γέλια, προφανώς το αγνοεί ο «αγνοούμενος» δήμαρχος κ. Χρ. Βλαχογιάννης…