Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου 17 Σεπτεμβρίου κυκλοφορούν στα περίπτερα

«Ό,τι του φανεί του Λολοστεφανή» στην τουριστική μας επιτροπή…
«Βέβαια, αν οι υπεύθυνοι της τουριστικής επιτροπής είχαν ασχοληθεί λίγο περισσότερο, θα είχαν καταλάβει ότι όλη η ιστορία στη Σκανδιναβία έχει στηθεί από το Ελληνικό Κέντρο Τουρισμού και Εμπορίου. Για κάτι λοιπόν που έχει στήσει με αγώνα το Ελληνικό Κέντρο Τουρισμού, εμείς θα πληρώσουμε σε τρίτους 10.000 ευρώ και χωρίς διαγωνισμό!».

Άθλος για την Αλκυόνη…το καταφύγιο περίθαλψης & προστασίας άγριων ζώων της Πάρου
«Πώς να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με τη θετική τους σκέψη και πράξη, με συνόδεψαν για 1151 δρομικά χιλιόμετρα; Πώς να ευχαριστήσω το Μιχάλη για την αυτοθυσία του; Αυτός είναι ο σχεδόν θεϊκός κόσμος των υπεραποστάσεων».

Μ-Π-Α-Χ-Α-Λ-Ο Προβλήματα στα σχολεία μας
«Το Γυμνάσιο με Λυκειακή τάξη του νησιού δεν είχε ούτε ένα βιβλίο που να του είχε σταλθεί από το υπουργείο παιδείας, σε αντίθεση με εκείνα που είχε δημοσιοποιήσει η υπουργός κ. Α. Διαμαντοπούλου, ότι θα προκριθεί η διάθεση των διαθέσιμων βιβλίων στα νησιά».

 «Ξένα» συμφέροντα και το «καλό» της Πάρου. Του Δ.Μ.Μ.
«Ο τύπος που κάνει την «εξυπηρέτηση» στον κόλπο της Παροικιάς έχει αγοράσει
τον «αέρα» της θάλασσας από κάποιον άλλο, που τον εκμεταλλευόταν τα προηγούμενα χρόνια».

 Διαδρομές στη Μάρπησσα
«Το τριήμερο χαράς, γνώσης, τέχνης και γλεντιού το επισκέφθηκαν φέτος εκατοντάδες κάτοικοι του νησιού, αλλά και επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και το εξωτερικό».

 Ψίθυροι… Λευτεριά στον Μάκαρο!
«Όποιος Παροικιώτης θέλει πρόσβαση στη θάλασσα ή θέλει να κάνει κολύμβηση μπορεί άνετα να παίρνει το πλοίο της γραμμής και να πηγαίνει στη Νάξο».

 Πρόγραμμα για την Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας
«Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ (που διατηρεί γραφεία στην Πάρο) θα πραγματοποιήσει διετές πρόγραμμα Προαγωγής Ψυχικής Υγείας Εφήβων, Γονέων και Εκπαιδευτικών, που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

 ΕΠΣ Κυκλάδων ή ένας «Καποδίστριας» πριν τον αφανισμό; Του Μιχ. Παπαδάκη
«Πολύ φοβάμαι πως η κυρίαρχη, στον μικρόκοσμο του κυκλαδικού ποδοσφαίρου, θέληση είναι να συνεχίσει να επιβιώνει «ως εστί και ευρίσκεται».